Ημέρες Καριέρας για εργασία σε Ξενοδοχεία στην Κύπρο & την Ελλάδα

Εργασία

24/01/2020 10:56:00

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ | ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ 2020 | ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητάτε εργασία για την επερχόμενη τουριστική σεζόν 2020; 

Εργαστείτε σε πολυτελή ξενοδοχεία στην Κύπρο & την Ελλάδα και απογειώστε την καριέρα σας!

Αναζητάμε προσωπικό για γνωστές αλυσίδες ξενοδοχείων 4* & 5* στην Κύπρο & στην Ελλάδα για την τουριστική περίοδο 2020 και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνουμε σε Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη στις 5 & 6 Φεβρουαρίου και στις 8 & 9 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.


Αναζητάμε

Event Manager, Event Coordinator, Front Office/Ρεσεψιόν, Μάγειρες, Λαντζιέρηδες, Restaurant Supervisors, Σερβιτόρους, Bartenders, Καμαριέρες, Spa, Τεχνικούς Ξενοδοχείων, Entertainers, Store Helpers.

για να εργαστούν σε

Α) Μία από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές εταιρείες στην Ελλάδα και η μεγαλύτερη εταιρεία αλυσίδων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στην Κύπρο, βασίζεται στο να συναντήσει και να υπερβεί τις προσδοκίες των πελατών της. Με πάνω από 40 ξενοδοχεία στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Αίγυπτο και με περισσότερους από 400.000 πελάτες ετησίως.

Β) Σε ξενοδοχειακό όμιλο που έχει λάβει πολλά βραβεία για την άψογη εξυπηρέτηση και τις εγκαταστάσεις του. Υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο και κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο γνωστές ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού.


Συμμετοχή στις Ημέρες Καριέρας:
Οι ημέρες καριέρας θα πραγματοποιηθούν στις 5 & 6 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και στις 8 & 9 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι συνεντεύξεις στην Αθήνα θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Philippos Hotel, Μητσαίων 3, Ακρόπολη, ενώ στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο City Hotel, Κομνηνών 11.

Για να συμμετάσχετε, παρακαλούμε όπως αποστείλετε τα βιογραφικά σας στο e-mail: mariat@gordoncharles.co.uk