Υπηρεσίες Εξαγωγών για Ελληνικές Επιχειρήσεις από την Globalgreece

Επιχειρηματικότητα

03/04/2015 13:14:00

Η Globalgreece ανακοίνωσε νέες υπηρεσίες εξαγωγών για ελληνικές επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια.

Ανεξάρτητα εάν ξεκινάτε τώρα ή έχετε ήδη εμπειρία στο διεθνές περιβάλλον με την εταιρεία σας, η Globalgreece σας στηρίζει για να βελτιώσετε τη διεθνή ανταγωνιστικότητά σας.

Δείτε τις υπηρεσίες που προσφέρει

1) Υπηρεσία Εξαγωγικής Ανάπτυξης
Η Global Greece έχει την εμπειρία και αναλαμβάνει τη διαμόρφωση μακροχρόνιων σχεδίων εξαγωγικής στρατηγικής με την Υπηρεσία Εξαγωγικής Καθοδήγησης - δηλαδή ένα τρίμηνο στενής και συστηματικής ανάλυσης και οργάνωσης της εξαγωγικής προσπάθειας των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας. Τη θέσπιση συγκεκριμένων και μετρήσιμων στόχων, αξιολόγηση και επιλογή προϊόντων και αγορών με τις μεγαλύτερες δυνατότητες, συνεχή ροή πληροφοριών από και προς τις αγορές, προτεινόμενες δράσεις, χρονοδιαγράμματα και μηχανισμούς ευθύνης, υποστήριξης και ελέγχου του όλου εγχειρήματος.

2. Σεμινάρια Ανάπτυξης Εξαγωγών
H Global Greece είναι η μοναδική εταιρία συμβούλων στην Ελλάδα που ειδικεύεται στην εξαγωγική στήριξη και στη διοργάνωση σειράς εξειδικευμένων σεμιναρίων για επιχειρηματίες, διευθυντικά στελέχη και συμβούλους με τεχνικά θέματα Διεθνούς Εμπορίου (Διοίκησης και Μarketing). Τα σεμινάρια μπορεί να είναι μεμονωμένα θέματα προσαρμοσμένα στις τοπικές συνθήκες, είτε ολοκληρωμένα προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε εταιρίας. Η θεματολογία καλύπτει ότι πιο σύγχρονο εφαρμόζεται διεθνώς, με ομιλητές επιλεγμένους για το υψηλό επίπεδο γνώσεων και τις πρακτικές τους εμπειρίες καθώς και τις μεταδοτικές ικανότητες τους. Εκτός από την πιο εξειδικευμένη ομάδα ελλήνων εισηγητών σε θέματα διεθνούς εμπορίου που έχουμε οργανώσει, συνεργαζόμαστε με Export AkademieBaden-Württemberg, την Εξαγωγική Ακαδημία του Πανεπιστημίου Reutlingen, που εδώ και χρόνια κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις καλύτερες σχολές διεθνούς εμπορίου στη Γερμανία.

3. Αναζήτηση Πελατολογίου / Δικτύων Διανομών Ανά Χώρα & Κλάδο για τους Τοπικούς Εξαγωγείς
Ψάχνετε αξιόπιστους εισαγωγείς, χονδρέμπορους, διανομείς σε ξένες χώρες; Θέλετε να εξάγεται σε νέες αγορές; Θέλετε να έρθετε σε επαφή με τα τοπικά δίκτυα διανομής; Ψάχνετε για επιλεγμένους δυνητικούς πελάτες σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο; Εντοπίστε τους διεθνείς συνεργάτες - διανομείς που έχουν τα περισσότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα! Εμείς ερευνούμε, εντοπίζουμε, ελέγχουμε, επικοινωνούμε και τελικά σας προτείνουμε δυνητικούς αγοραστές στη χώρα που θα επιλέξετε και που ενδιαφέρονται για τα δικά σας προϊόντα.

4. Οδηγός Νέων Εξαγωγέων – Ο Τζακ, η Φασολιά και οι …Εξαγωγές
Tο βιβλίο αυτό είναι ο απόλυτος -βήμα προς βήμα- οδηγός για εξαγωγείς. Είναι ένα πρακτικό εργαλείο προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα προβλήματα που καλείτε να αντιμετωπίσει ο έλληνας εξαγωγέας. Υπάρχουν χιλιάδες μικρές ελληνικές επιχειρήσεις με διεθνώς ανταγωνιστικά προϊόντα που κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξουν τα φτερά τους έξω από τα σύνορα μας. Κρίσιμες αποφάσεις που εμπεριέχουν μεγάλους κινδύνους αλλά και τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης. Εάν κάνετε ή θέλετε να κάνετε εξαγωγές - αυτό είναι το πρώτο σας βήμα. Όπως εμφατικά τονίζει η σφραγίδα στο εξώφυλλο, το βιβλίο πραγματικά "Αυξάνει
τις Εξαγωγές".

Περισσότερες Πληροφορίες: Global Greece - Εξειδικευμένη Στήριξη Εξαγωγών