Την επόμενη επιχειρηματική σας στέγη θα τη βρείτε στο Findbusiness.gr

Επιχειρηματικότητα

18/2/2021 1:29:00 μμ

Αναζητάτε μία νέα επαγγελματική ευκαιρία για να επενδύσετε ή ψάχνετε τον κατάλληλο χώρο για να στεγάσετε την επιχείρησή σας; Στο Findbusiness θα βρείτε τη λύση!

Το Findbusiness, το business marketplace που δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Jobfind για να καλύψει το κενό που υπήρχε online στην πώληση επιχειρήσεων, επανέρχεται με νέα υπηρεσία αποκλειστικά για Μεσίτες.

Πλέον, οι Μεσίτες/Σύμβουλοι Επιχειρήσεων θα μπορούν να δημοσιεύουν τις αγγελίες τους που αφορούν όχι μόνο τις Πωλήσεις Επιχειρήσεων αλλά και τις Ενοικιάσεις Επαγγελματικών Χώρων. Επιπλέον, κάθε αγγελία παραμένει δημοσιευμένη για 6 μήνες από τη στιγμή της ανάρτησής της.

Δημοσίευση δωρεάν αγγελιών
Μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2021, η δημοσίευση αγγελιών παρέχεται δωρεάν τόσο για τους Ιδιώτες όσο και για τους Μεσίτες. Με την ανάρτηση της αγγελίας σας μπορείτε να ελέγχετε σε πραγματικό χρόνο τα στατιστικά επισκεψιμότητας και απήχησής της, αλλά και να έρχεστε άμεσα σε επικοινωνία με πιθανούς αγοραστές. Στα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας προστίθενται η μηνιαία αυτόματη αναδημοσίευση των αγγελιών για τη μέγιστη δυνατή προβολή τους στο κοινό και η διάρκεια δημοσίευσής τους – 3 μήνες/αγγελία για τους Ιδιώτες και 6 μήνες/αγγελία για τους Επαγγελματίες (Μεσίτες & Συμβούλους).

Καταχωρήστε τις αγγελίες σας σήμερα
Αν είστε Μεσίτης ή Σύμβουλος Επιχειρήσεων, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την Εγγραφή σας και άμεσα οι Σύμβουλοι του Findbusiness, θα επικοινωνήσουν μαζί σας ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία δημοσίευσης των αγγελιών σας.

Αν είστε Ιδιοκτήτης θα έχετε τη δυνατότητα να καταχωρήσετε απευθείας την αγγελία σας με την Εγγραφή σας και να δημοσιευτεί άμεσα μετά από την έγκριση της πλατφόρμας.

Ξεκινήστε σήμερα επιλέγοντας Καταχώρηση Αγγελίας και βρείτε άμεσα τον κατάλληλο αγοραστή για την επιχείρησή σας.