Δωρεάν Σεμινάριο εμψύχωσης ομάδας για HR Manager στην Αθήνα

Επιχειρηματικότητα

3/10/2016 4:25:00 μμ

Στις 14 Οκτωβρίου 2016 θα διεξαχθεί στην Αθήνα δωρεάν σεμινάριο με θέμα: Εμψύχωση ομάδας & ανάπτυξη της δημιουργικότητας.

Διοργανωτής του Σεμιναρίου - Open Day είναι η εταιρεία Εμψύχωσις η οποία έχοντας στο ενεργητικό της 14 πολύτιμα χρόνια εμπειρίας και μέσα από τη μελέτη, την έρευνα, τη διδασκαλία και την εφαρμογή θεατρικών μεθόδων & τεχνικών εμψύχωσης, στοχεύει στη βελτίωση, εξέλιξη και καθιέρωση της βιωματικής εκπαίδευσης.

Το Σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε HR managers, σε στελέχη εταιρειών με ευθύνη διοίκησης & καθοδήγησης ανθρώπινου δυναμικού, σε ελεύθερους επαγγελματίες που χρειάζονται τεχνικές ανάπτυξης των ομάδων τους.

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η κα. Φρόσω Μπενετή η οποία εργάζεται με ομάδες ενηλίκων, ως εμψυχώτρια, σύμβουλος ψυχικής υγείας & εκπαιδεύτρια στελεχών επιχειρήσεων σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Theatrical Play Animator από το National Open College Network της Αγγλίας, πιστοποιημένο μέλος της Ελληνικής & Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής, μέλος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων & του Πανελλήνιου Δικτύου για το θέατρο στην εκπαίδευση.
Σπούδασε Υποκριτική, Σκηνοθεσία & Συμβουλευτική Ψυχολογία με εξειδίκευση στη διαχείριση ομάδων. Η προσέγγισή της είναι βιωματική και έχει σαν στόχο την αφομοίωση του διδασκόμενου αντικειμένου μέσω της βιωμένης εμπειρίας.

Λίγα Λόγια για το Σεμινάριο - Open Day
Ένα βιωματικό σεμινάριο που έχει σαν στόχο να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες να μπορέσουν να συντονίσουν την ομάδα τους αποτελεσματικότερα, εξασφαλίζοντας θετικό κλίμα & ποιοτικότερες υπηρεσίες.
Δουλεύοντας με μία συνθετική μέθοδο εμψύχωσης, βασισμένη στη βιωματική εμπειρία, χρησιμοποιούμε παιχνίδια & ασκήσεις, προσαρμοσμένα στις διεθνείς απαιτήσεις του σύγχρονου management, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν δυναμικά εργαλεία για την επίτευξη των στόχων. Έτσι, στον εργασιακό χώρο που η ισορροπία εξαρτάται κυρίως από την ομαδική εργασία, έχουμε σαν αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας αλλά και του αισθήματος εμπιστοσύνης των εργαζομένων προς την εταιρεία & τελικά την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησης, σε όλα τα επίπεδα.
Στο τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν εμπλουτίσει τις γνώσεις τους, έτσι ώστε να μπορούν να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα των ομάδων τους, εφαρμόζοντας πετυχημένες τεχνικές εμψύχωσης.

- Ημερομηνία Διεξαγωγής: 14 Οκτωβρίου 2016, Ώρες: 10.00 - 13.00 ώρα,
- Χώρος Διεξαγωγής: Τζαφέρη 16, Γκάζι, Αθήνα, Πολυχώρος Boutique Office & Meeting Services Χάρτης

Για την παρακολούθηση του Δωρεάν Σεμιναρίου απαιτείται η ηλεκτρονική κράτηση μέσω eventbrite. Θα ακολουθήσει τηλεφωνική επιβεβαίωση της κράτησης λόγω των περιορισμένων θέσεων παρακολούθησης.

- Πατήστε εδώ για να κάνετε τη Δωρεάν ηλεκτρονική σας κράτηση