Είσοδος

Business & Life Changers - Συνέδριο Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας και Προσωπικής Ανάπτυξης

Επιχειρηματικότητα

30/04/2014 11:19:00

Η ανάγκη για αλλαγή είναι προφανής! Πως μπορούμε να λάβουμε θέση σε ένα νέο περιβάλλον το οποίο διαμορφώνεται καθημερινά μπροστά μας; Πως μπορούμε να δράσουμε ώστε να επηρεάσουμε τις συνθήκες που θα μας οδηγήσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα; Ποια είναι τα απαραίτητα εργαλεία και οι δεξιότητες που χρειάζονται για να διαχειριστούμε τις κοσμογονικές αλλαγές που συντελούνται;

Το Business & Life Changers είναι το μοναδικό συνέδριο το οποίο εστιάζεται στην επιχειρηματικότητα και την προσωπική ανάπτυξη μέσα από την δυναμική της αλλαγής. Γνωρίστε εταιρίες και επαγγελματίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις αλλαγές οι οποίες συντελούνται στο επαγγελματικό περιβάλλον και κατά πόσο αυτές συνδέονται με αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο.
Μέσα από τις ομιλίες, τις παρουσιάσεις, τα workshops, τα δια-δραστικά παιχνίδια, δίνονται εργαλεία και μέθοδοι για να πετύχουμε την αναγκαία αλλαγή, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Αναπτύσσεται μια άκρως ενδιαφέρουσα θεματολογία η οποία εξετάζει σφαιρικά, αλλά και διεισδυτικά την αξία της ισορροπημένης ανάπτυξης μεταξύ των δύο μεγάλων ρόλων που όλοι μας έχουμε: τον προσωπικό και τον εργασιακό.

Το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι:
- Νέοι άνθρωποι, φοιτητές και άνεργοι οι οποίοι θέλουν να αναγνωρίσουν τα ταλέντα τους και τις δεξιότητές τους, ώστε να χτίσουν μια δυναμική καριέρα ή να δημιουργήσουν μια καινούργια.
- Νέοι και νέες που κάνουν ή θέλουν να κάνουν ένα επιχειρηματικό ξεκίνημα βασισμένο σε καινοτόμες ιδέες   και θέλουν να αποκτήσουν οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας.
- Μικρο-μεσαίοι επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν εργαλεία και τεχνικές ώστε να αναπτύξουν ή να διευρύνουν αποτελεσματικά την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.
- Στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να αποκτήσουν χρήσιμα εφόδια που θα αξιοποιήσουν στην προσωπική και επαγγελματική τους καθημερινότητα.
- Σε όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.
- Σε όλους όσους θέλουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων της επιχειρηματικότητας και της προσωπικής ανάπτυξης
- Σε όλους όσους θέλουν να ανταποκριθούν στις κοσμογονικές αλλαγές και να λειτουργήσουν αποτελεσματικά σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens, στις 31 Μαίου και 1 Ιουνίου 2014.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.changemakers.gr καθώς και στην facebook σελίδα: https://www.facebook.com/ChangeMakersGr