Ακόμη ένα Χρυσό Βραβείο Ποιότητας για το ΘΕOΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Επιχειρηματικότητα

11/4/2018 9:37:00 πμ

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ προσέθεσε τη 15η Διεθνή Διάκριση Ανώτερης Ποιότητας και Γεύσης στο σύνολο των διακρίσεων που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας για το 2018 στον διακεκριμένο διαγωνισμό Monde Selection.

Η κριτική επιτροπή του World Quality Selections 2018 απένειμε το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας στο ΘΕΟΝΗ για τέταρτη συνεχή χρονιά, για την εξαιρετική του ποιότητα. Κάθε χρόνο από το 1961 έως σήμερα, πάνω από 70 διακεκριμένοι επιστήμονες, ανάμεσά τους chefs βραβευμένοι με αστέρια Michelin, διάσημοι οινολόγοι, καθηγητές πανεπιστημίου, γνωστοί διατροφολόγοι αξιολογούν με τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας τρόφιμα και ποτά από όλο τον κόσμο. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το International Institute for Quality Selections, με έδρα τις Βρυξέλλες.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ
Το Μοναδικό Ελληνικό Νερό με 15 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας
Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας.
Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία.
Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 15 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ
Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας  και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Νέες επενδύσεις θα επιτρέψουν σύντομα την αύξηση της παραγωγικής δυνατότητας της εταιρείας, ώστε να ανταποκριθεί στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, καθώς και στην επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου.

ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε.
Βατσουνιά, 43060 Καρδίτσα
Τ 24450-61200
F 24450-61000

Έφη Κονταξή
e.kon@theoniwater.gr
Site: theoniwater

PR Agency
CONCEPT Communication Strategies I 2108025662
Γιώτα Χουλιαρά, yhouliara@conceptcom.gr I Άκης Κορωνάκης, akoronakis@conceptcom.gr