3 λάθη που πρέπει να αποφύγετε αν δεν θέλετε να αποτύχει το e-shop σας (Video)

Επιχειρηματικότητα

14/11/2018 12:04:00 μμ

Σκέφτεστε να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop;

Αναντίρρητα, η Διοίκηση και το marketing ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν θεωρείται εύκολη υπόθεση ούτε μία ενασχόληση που μπορεί κανείς να ξεκινήσει αψήφιστα.

Η online προώθηση προϊόντων και η προσέγγιση πελατών μέσω του διαδικτύου αποτελεί αναμφίβολα ένα εξαιρετικό τρόπο ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.  Πριν όμως δημιουργήσετε το δικό σας e-shop, θα πρέπει να εκτιμήσετε όλες τις παραμέτρους και κυρίως να αποφύγετε σοβαρά λάθη, που μπορεί να οδηγήσουν το εγχείρημά σας σε αποτυχία.

Ο Σπήλιος Αριστοτελίδης, Sales Manager δύο πολύ επιτυχημένων e-shop, μας συμβουλεύει στο ακόλουθο video για τα 3 λάθη που πρέπει απαραιτήτως να αποφύγουμε, αν δεν θέλουμε να αποτύχει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο 3ο!

 

 

Το βίντεο αποτελεί μέρος του Online Σεμιναρίου Διοίκηση και marketing ηλεκτρονικού καταστήματος, που παρουσιάζει ο Σπήλιος Αριστοτελίδης και παρέχει το Skillbox, ο εκπαιδευτικός βραχίονας του Jobfind.gr.

 
Παρακαλουθήστε το και λάβετε απαντήσεις σε ερωτήματα όπως: Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη στο ηλεκτρονικό εμπόριο και πώς μπορώ να τα αποφύγω; Τι πρέπει να προσέxω κατά τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος; Ποιος είναι ο κατάλληλος συνεργάτης, που θα μου φτιάξει το e-shop και τι πρέπει να του ζητήσω; Ποια θα είναι η εμπορική πολιτική; Πώς θα επιλέξω τα προϊόντα που θα πουλήσω;
 
Δημιουργήστε τις βάσεις και προετοιμαστείτε να επιτύχετε στον κόσμο των online πωλήσεων!