10η Έκθεση HORECA - 6-9 Φεβρουαρίου 2015 στην Αθήνα

Επιχειρηματικότητα

4/2/2015 4:09:00 μμ

10η Έκθεση HORECA - 6-9 Φεβρουαρίου 2015 στην Αθήνα

Η HORECA ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της για άλλη μια χρονιά υποδεχόμενη τους επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου που αναμένεται να την επισκεφτούν και φέτος κατά χιλιάδες. Συγχρόνως, περισσότερες από 500 κορυφαίες προμηθευτικές επιχειρήσεις προετοιμάζονται για να παρουσιάσουν ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η αγορά της τροφοδοσίας, της τεχνολογίας, και του εξοπλισμού των χώρων Εστίασης και των Ξενοδοχείων.

Το Metropolitan Expo θα φιλοξενήσει από τις 6 ως και τις 9 Φεβρουαρίου 2015, τη μεγαλύτερη και πληρέστερη κλαδική έκθεση που έχει οργανωθεί ποτέ στην Ελλάδα και μάλιστα σε μία περίοδο εξόχως σημαντική για την ανάκαμψη της τουριστικής βιομηχανίας. 

Ανταποκρινόμενη σε αυτό το πνεύμα ανάτασης και αισιοδοξίας, η 10η επετειακή HORECA προγραμματίζει μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις που θα δώσουν τη δυνατότητα στους επαγγελματίες της εστίασης και της ξενοδοχίας να έρθουν σε επαφή με νέες, καινοτόμες ιδέες και προτάσεις στους τομείς της οργάνωσης, της διακόσμησης και του εξοπλισμού των επισιτιστικών και ξενοδοχειακών µονάδων. Επιπλέον, οι επισκέπτες της 10ης HORECA θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις νέες τάσεις στη διεθνή γαστρονομική σκηνή, καθώς και στην παγκόσμια αγορά της μπίρας και των αποσταγμάτων, να δουν από κοντά όλα τα μηχανήματα και τους εξοπλισμούς εστίασης, τα καθιστικά εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και να αντλήσουν ιδέες ώστε να καταστήσουν πιο ανταγωνιστική τη δική τους επιχείρηση. Για άλλη μια φορά σύσσωμος ο κλάδος των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στην πιο δραστήρια, δυναμική και ενδιαφέρουσα συνάντηση της νέας χρονιάς...

Περισσότερες Πληροφορίες: HORECA 2015