ΕΙΣΟΔΟΣ

-35% σε όλα τα Οnline Certificates του Skillbox.gr #stayhome #stayskilled

Εκπαίδευση

02/04/2020 13:16:00

#menoumespiti και συνεχίζουμε να εκπαιδευόμαστε με -35% σε όλα τα online Certificates του Skillbox.gr
 

Στο Jobfind.gr και το Skillbox.gr συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον κόσμο που μένει σπίτι επεκτείνοντας την προσφορά που ήδη είχαμε για τα σεμινάρια μας εντάσσοντας πλέον και τα online προγράμματα μεγάλης διάρκειας.  

Πλέον μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας με -35% σε όλα τα πιστοποιημένα από την ACTA Certificates για όλο το διάστημα των εγγραφών. 

Ανακοινώνονται νέα έκτακτα online τμήματα στα Advanced Certificates μέσα στον Απρίλιο, ώστε να μπορείτε να περάσετε δημιουργικά τον χρόνο σας αυτές τις δύσκολες μέρες. Εσείς βάζετε τον υπολογιστή σας, το τάμπλετ σας ή το κινητό σας και το Skillbox βάζει την εκπαίδευση με τη χρήση ποιοτικού υλικού, πολυμέσων, κουίζ, σύντομων αξιολογήσεων και άλλων εργαλείων της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

 

Online Certificates -35%

Μπορείτε να αξιοποιήσετε από τώρα την έκπτωση 35% και να κάνετε την εγγραφή σας στα τρία μεγάλα μας προγράμματα διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων, πιστοποιημένων από την ACTA.

 

Τα online σεμινάρια τα παρακολουθείτε στους δικούς σας χρόνους μέσα από την πλατφόρμα του Skillbox.

  • Καθόλη τη διάρκεια του σεμιναρίου αλλά και μετά το τέλος του επικοινωνείτε με τους εισηγητές μέσα από ειδικό forum
  • Η πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή για τουλάχιστον δύο έτη
  • Επιλέξτε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε αναλυτικά τους οδηγούς σπουδών
  • Eπικοινωνήστε μαζί μας σε Facebook/Messenger, με τη χρήση της φόρμας επικοινωνίας ή στο τηλέφωνο 2310005188 για να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε απορία σας! 

Η προσφορά μας θα τρέξει για όλο το διάστημα των εγγραφών και θα ολοκληρωθεί μια μέρα πριν από την έναρξη του κάθε Certificate. Περιμένουμε να σας συναντήσουμε στα online τμήματα μας...

…γιατί αν κάτι πρέπει να μεταδίδεται, αυτό είναι σίγουρα η γνώση.

 

Δείτε όλα τα Certificates που παρέχει το Skillbox εδώ!