Το Studynow γίνεται ο σύμμαχος σας στην αναζήτηση των καλύτερων σπουδών!

Εκπαίδευση

2/11/2022 2:16:00 μμ

Μια σωστή και στοχευμένη εκπαίδευση μπορεί να ανοίξει την πόρτα για την αγορά εργασίας ευκολότερα!

Το Jobfind.gr σας παρουσιάζει το ολοκαίνουριο Studynow.gr, φρέσκο και ανανεωμένο για να μπορείτε να αναζητάτε εύκολα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και ειδικότητες ΙΕΚ για να επιλέξετε τις καλύτερες σπουδές για εσάς που θα σας οδηγήσει σε καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ό,τι σπουδές κι αν αναζητάτε θα τις βρείτε στο Studynow. Οι μεγαλύτεροι φορείς της εκπαίδευσης που προσφέρουν σπουδές σε Ελλάδα και Κύπρο παρουσιάζουν όλα τους τα προγράμματα εκεί.  Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το Mediterranean College, το IST College, ο AKTO, το Alba Business School, το HAEC, το CITY College, το City Unity College, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Ι.ΙΕΚ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής είναι μόνο μερικοί από τους φορείς που προβάλλουν τις εκπαιδεύσεις τους στο Studynow.
 

Αναζητήστε προγράμματα σπουδών ανά κατηγορία:

ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ
 
 
ΙΕΚ

Το Studynow.gr είναι η φυσική εξέλιξη του Semifind.gr, που μέχρι πρότινος περιλάμβανε τόσο σεμινάρια όσο και προγράμματα σπουδών. Πλέον η ανάγκη για πληρέστερη ενημέρωση και ταυτόχρονα η αύξηση των τίτλων των προγραμμάτων σπουδών, οδήγησε στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και στοχευμένου site με εξελιγμένα φίλτρα αναζήτησης για να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να βρίσκει ακριβώς αυτό που ψάχνει.

Δοκιμάστε το! Μπείτε στο Studynow.gr!