#Summer_Camp με -30% στα e-learning σεμινάρια του Skillbox

Εκπαίδευση

4/7/2022 2:56:00 μμ

#Summer_Camp από το Skillbox με σύνθημα τη γνώση!
-30% σε όλα τα online σεμινάρια έως και τις 31 Ιουλίου

Το Skillbox, η e-learning πλατφόρμα του Jobfind, διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το εκπαιδευτικό #Summer_Camp και μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε τα σεμινάρια του με έκπτωση 30% για όλο τον Ιούλιο.

Τα προγράμματά του αφορούν τα πιο σύγχρονα θέματα της αγοράς και έχουν δημιουργηθεί από καταξιωμένους επαγγελματίες και με τα πιο σύγχρονα μέσα τεχνολογίας. Τα παρακολουθείτε αποκλειστικά σύμφωνα με το δικό σας χρονοδιάγραμμα από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet.

Επιπλέον, για όσο διαρκεί η προσφορά όλα τα online Certificates, 3 και 4 εβδομάδων, θα παρέχονται για όλο τον Ιούλιο με καθημερινές ενάρξεις και με πρόσβαση σε όλο το υλικό απευθείας με την αγορά σας. 

Marketing & Πωλήσεις

Οργάνωση & Διοίκηση

Τουρισμός

Προσωπική Ανάπτυξη



-30% σε όλα μας τα online σεμινάρια

Επιλέξτε το online σεμινάριο σύντομης διάρκειας που σας ενδιαφέρει και αγοράστε το με έκπτωση 30%. Όλα τα online σεμινάρια μας είναι πιστοποιημένα από την ACTA, τον τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


| Δείτε εδώ όλα τα σεμινάρια συγκεντρωμένα |
Η προσφορά είναι ήδη ενσωματωμένη και δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε κάποιον κωδικό κουπονιού!

Και μην ξεχνάτε! Μπορείτε να πάρετε το Skillbox μαζί σας όπου και αν πάτε φέτος διακοπές. Η πλατφόρμα είναι συμβατή με όλες τις smart συσκευές για να είστε σίγουροι ότι όποτε κι αν σας έρθει η όρεξη να εκπαιδευτείτε, η απόσταση που μας χωρίζει είναι μόλις μερικά taps μακριά!