Σας ενδιαφέρουν τα ξενοδοχειακά επαγγέλματα; Αποκτήστε μία επιτυχημένη καριέρα στον Τουρισμό!

Εκπαίδευση

16/11/2021 12:16:00 μμ

Εργάζεστε στον Τουρισμό και θέλετε να προάγετε την καριέρα σας; Αναζητάτε νέα πεδία δράσεων και σκέφτεστε τώρα να αρχίσετε την αναζήτηση στον κλάδο της φιλοξενίας; 

Το Skillbox σας προσκαλεί σε δύο νέα online σεμινάρια που υπόσχονται να σας μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις μέσα από την εμπειρία επαγγελματιών του χώρου. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 6 Δεκεμβρίου, ενώ οι εγγραφές αρχίζουν στις 19 Νοεμβρίου και θα ισχύει εκπτωτική πολιτική, που θα εντάσσεται στο πλαίσιο του Black Friday. Πρόκειται για τα ακόλουθα:

ADVANCED CERTIFIED COURSE by ACTA | Hotel Manager & Σύγχρονη Διοίκηση Ξενοδοχειακής Μονάδας

Το σεμινάριο σχεδιάστηκε για να βοηθήσει υπαλλήλους και ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων να αξιολογούν και να προβαίνουν σε ενέργειες βελτίωσης σε ό,τι αφορά την ομαλή λειτουργία του καταλύματος. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί ένα σημαντικό προσόν και για όσους επιθυμούν να εισέλθουν τώρα στον τουριστικό κλάδο. Μέα από αυτό θα αποκτήσετε όχι μόνο επιχειρηματική τεχνογνωσία αλλά και μια ευρεία βάση γνώσεων στον τομέα της τουριστικής βιομηχανίας και στο πώς λειτουργούν τα ξενοδοχεία.

Εισηγητής: Χρήστος Διπίδης

Διάρκεια: 4 εβδομάδες | Παρακολούθηση: e-learning

Έναρξη εγγραφών

ADVANCED CERTIFIED COURSE by ACTA | Hotel Concierge - Ο άνθρωπος των VIP επισκεπτών

Στο σεμινάριο θα εξεταστεί διεξοδικά η τόσο σημαντική θέση του Hotel Concierge. O άνθρωπος που είναι εκεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες του πελάτη και να δημιουργήσει την καλύτερη φήμη για το ξενοδοχείο στο οποίο εργάζεται. Από τη μεταφορά και τακτοποίηση του επισκέπτη στο δωμάτιο του μέχρι τις επιλογές του για έξοδο και την επίλυση των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στο ταξίδι του, ο Concierge πρέπει να είναι σε θέση να καλύπτει μια ευρεία γκάμα αναγκών.

Εισηγητής: Νίκος Μήτρου

Διάρκεια: 3 εβδομάδες | Παρακολούθηση: e-learning

Έναρξη εγγραφών