ΕΙΣΟΔΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ | Θέσεις Εργασίας

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 26-50
| ΚλάδοςΤρόφιμα & Ποτά
Ιστοσελίδαwww.ellinikesnostimies.gr

Το σύγχρονο εργοστάσιο τροφίμων μας Ελληνικές Νοστιμιές Α.Ε βρίσκεται στο Λάκκωμα Χαλκιδικής. Απέχουμε περίπου 30 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι κτηριακές εγκαταστάσεις μας είναι πάνω από 2.500 μ² τα οποία απαρτίζονται από σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και 4000 μ³ από ψυκτικούς θαλάμους.

Στρατηγική επιλογή αλλά και δέσμευση όλων των ανθρώπων της εταιρίας είναι η παραγωγή και διάθεση τροφίμων εξαιρετικής ποιότητας. Για τον σκοπό εφαρμόζονται όλα τα σύγχρονα πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων. Με απόλυτο σεβασμό στον καταναλωτή, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας: ελέγχει καθημερινά όλες τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων. Ακόμα διεξάγει τις αυστηρές πιστοποιημένες διαδικασίες ελέγχου και αναλύει τα προϊόντα σε αναγνωρισμένο εργαστήριο φυσικοχημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων.

Όλες οι δραστηριότητες της εταιρίας μας Ελληνικές Νοστιμιές Α.Ε προσβλέπουν στην παραγωγή ασφαλών, γευστικών και ποιοτικών προϊόντων. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η επιτυχής ανταπόκριση στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή. Βασικό στοιχείο της απαράμιλλης ποιότητας είναι η έμφαση που δίνεται στις συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας των χώρων παραγωγής. Πρωταρχικός στόχος είναι η παραγωγή προϊόντων σταθερής και άριστης ποιότητας. Ακόμα διεξάγονται επαναληπτικοί έλεγχοι στα προϊόντα πριν αυτά διατεθούν στην αγορά αλλά και μέχρι να φτάσουν στο πιάτο του καταναλωτή. Η εταιρίας μας αντιμετωπίζει ισότιμα τους πελάτες είτε χρησιμοποιώντας ετικέτα Ελληνικές Νοστιμιές Α.Ε είτε με την ιδιωτική ετικέτα των πελατών μας που έτσι μας εμπιστεύονται.