Startup Safary 2016: Εντυπωσιακό πρόγραμμα δωρεάν εκδηλώσεων

Εργασία

16/11/2016 12:41:00
Αυτή την Παρασκευή 18 μέχρι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, το Startup Safary Athens «ανοίγει» τους χώρους της επιχειρηματικότητας σε όλη την Αθήνα και καλεί τα ανήσυχα πνεύματα στα events που έχει διοργανώσει. Τα egg (enter-grow-go), k44, Orange Grove, ΘΕΑ, Founda.tion, Invent, The Cube, Yoleni’s, Innovathens, Romantso, StarTech Ventures ετοιμάζονται να υποδεχτούν το κοινό αυτή την Παρασκευή με δωρεάν είσοδο σε Hackathon, Interactive Workshops, KeyNote ομιλίες, παρουσιάσεις, meet ups, Networking events, πάνελ και σεμινάρια.
 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά οι θέσεις περιορισμένες, μπείτε στην επίσημη σελίδα του Startup Safary, εξασφαλίστε το εισιτήριό σας και φτιάξτε το πρόγραμμά σας ανάλογα με τα events που θέλετε να παρακολουθήσετε.
 
Παρακάτω ένα δείγμα από τις εκδηλώσεις του τριημέρου:
Tην Παρασκευή, ο Αλέξανδρος Κωστόπουλος θα μας εξηγήσει πώς τα soft skills βοηθούν στην κατανόηση της επικοινωνίας και κάνουν τα πάντα δυνατά (Εgg, 16.20), ενώ λίγη ώρα αργότερα, οι γυναίκες επιχειρηματίες παίρνουν τη σκυτάλη και συζητούν ζωντανά με το κοινό για την γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συντονίζει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου (Εgg, 17.35).
 
To Σάββατο, ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ & Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) της ΕΕΔΕ, στo πλαίσιο του Startup Safary που στοχεύει στη στήριξη της επιχειρηματικότητας και των Startup εταιριών, προσκαλεί 4 γυναίκες επιχειρηματίες, μέλη του, σε μια συζήτηση με τίτλο «Πώς ξεκίνησα το δικό μου σαφάρι» και θέμα την προσωπική τους επιτυχημένη πορεία, τις επαγγελματικές τους ιδέες και τον τρόπο υλοποίησης τους (Οrange Grove, 12.00).
 
Θα το φανταζόσουν ποτέ ότι η κακή στάση του σώματός σου συνδέεται με εκείνους του μικρούς ή μεγαλύτερους καυγάδες με συναδέλφους και συνεργάτες; Το ξέρεις ότι αν φας ένα κομμάτι σοκολάτα υγείας αντί να πιεις τον πέμπτο καφέ της ημέρας αυξάνεται η αποτελεσματικότητά σου κατά 20%? Μάθε πως θα φτάσεις την αποτελεσματικότητα σου στα ύψη με μικρές διορθώσεις στον τρόπο που διατρέφεσαι ζεις και εργάζεσαι, και θα δημιουργήσεις τελικά τον πιο επιτυχημένο εαυτό σου, τον πιο ευτυχισμένο εαυτό σου! (Κ44, 14.00).
 
Την Κυριακή, το δίκτυο υποστήριξης γυναικών Women On Top, παρουσιάζει την ομιλία «Δικτύωση, mentoring και γυναικεία επιχειρηματικότητα: μαζί μπορούμε καλύτερα» (Innovathens, 14.00). Φυσικά, οι «8 Γυναικείες ιστορίες επιτυχίας από το Living Postcards» με 8 γυναίκες από αυτές που «δεν άφησαν το όνειρο να σκουριάσει» αλλά το διεκδίκησαν, θα αφήσει τη σφραγίδα του στην ημέρα (Orange Grove, 18.00).
 
Ο Μike Butcher, ο Editor-At-Large του Tech Crunch, παραδίδει μέσω Skype μαθήματα PR (Κ44, 17.00) και οι Weengs μιλούν για τις αποτυχίες και τις αποτυχίες τους (Κ44, 17.20).
 
Δείτε το πρόγραμμα, επιλέξτε το event που σας ταιριάζει και σας χρειάζεται και ελάτε στη μεγαλύτερη γιορτή επιχειρηματικότητας.
 
Περισσότερες πληροφορίες: Startup Safary 2016