Πώς να χρησιμοποιήσετε το Instagram για να επιτύχετε επαγγελματικά

Εργασία

8/11/2018 2:18:00 μμ
 
Ας το παραδεχτούμε! Τα Social Media δημιούργησαν πάρα πολλές θέσεις παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια. Το να ξέρει κανείς να διαχειρίζεται λογαριασμούς, fan pages και διαφημιστικές καμπάνιες στα social media είναι must, ενώ σε ορισμένους κλάδους, όπως στις ηλεκτρονικές πωλήσεις, αποτελεί ένα εξαιρετικό προσόν για την ανάληψη μίας θέσης εργασίας.
 
Το Instagram έχει εδραιωθεί χωρίς αμφιβολία ως ένα πανίσχυρο κανάλι digital marketing. Δεν θα μπορούσε να μην είναι, αν αναλογιστεί κανείς πως συγκεντρώνει 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως.
 
Το καλό με το Instagram είναι ότι μπορεί να εκτοξεύσει τόσο την προσωπική ανάπτυξη όσο και την εταιρική. Αρκεί να χρησιμοποιηθεί σωστά!  Δεν χρειάζεται να γίνουμε όλοι influencers, αλλά αν θέσουμε σωστούς στόχους, το Instagram μπορεί να αποδειχτεί μέγιστος αρωγός στην επαγγελματική μας εικόνα και ανάπτυξη
 
Πώς θα μάθουμε να το χρησιμοποιούμε σωστά; Το εκπαιδευτικό παιδί του Jobfind.gr, το Skillbox.gr παρουσιάζει το νέο Online Σεμινάριο "Χτίστε το brand και το κοινό σας με το Instagram", της Instagram expert Αντιγόνης Κατσούλη! Η Αντιγόνη Κατσούλη, τα κατάφερε και έχοντας πλέον 19.000 ακόλουθους, κλείνει συνεργασίες με επώνυμα brands. Στόχος της είναι μέσα από αυτό το σεμινάριο να μας μυήσει στα μυστικά του Instagram, έχοντας πάντα οδηγό τα δικά της επιτυχημένα βήματα.
 
Το σεμινάριο για όλο το Νοέμβριο διατίθεται λόγω προσφοράς γνωριμίας στη μισή τιμή!