Online σεμινάρια σε τιμές γνωριμίας για να ενισχύσετε το βιογραφικό σας

Εκπαίδευση

7/11/2018 12:39:00 μμ
S​KILLBOX | Προσφορά Γνωριμίας -50% σε όλα τα προγράμματα! 
 
Το Skillbox.gr, που αποτελεί τον εκπαιδευτικό βραχίονα του Jobfind.gr, σας προσκαλεί να γνωρίσετε τα online σεμινάρια που παρέχει, προσφέροντας έκπτωση 50% σε όλα προγράμματα έως τις 30 Νοεμβρίου 2018.
 
Επιλέξτε το online σεμινάριο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και εκείνο που θα αναβαθμίσει πραγματικά το βιογραφικό σας ώστε αυτό να γίνει το εισιτήριο για την επόμενή σας θέση εργασίας.
 
Αν ασχολείστε με τις ηλεκτρονικές πωλήσεις ή αναζητάτε μια καριέρα ως Διαχειριστής e-shop, με το online σεμινάριο Διοίκηση και marketing ηλεκτρονικού καταστήματος, θα λάβετε πρακτικές γνώσεις, που θα μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα στη δουλειά σας.
 
Σε περίπτωση που οι δραστηριότητές σας σχετίζονται με το Digital Marketing και τη διαχείριση Social Media, το online σεμινάριο Χτίστε το brand και το κοινό σας με το Instagram, θα σας εισάγει στο μαγικό κόσμο του δημοφιλούς μέσου. Έτσι, την επόμενη φορά που ένας εργοδότης θα σας ζητήσει να διαχειριστείτε το business account της εταιρείας, θα διαθέτετε όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να το κάνετε.
 
Αν το επάγγελμά σας απαιτεί παρουσιάσεις reports ή projects ή γενικότερα προϋποθέτει ομιλίες μπροστά σε κοινό, το online σεμινάριο Public speaking: Φοβάσαι να μιλήσεις στο κοινό; Αντιμετώπισε το!, θα σας μεταδώσει τεχνικές και μεθόδους τέτοιες, ώστε να ξεχωρίζετε σε κάθε δημόσιο λόγο σας.
 
Μήπως ανήκετε στον κλάδο των Χρηματοοικονομικών και θα θέλατε να λάβετε γνώσεις σχετικά με το Bitcoin; Το online σεμινάριο Bitcoin και κρυπτονομίσματα στην πράξη θα σας εισάγει στον κόσμο των ψηφιακών νομισμάτων.
 
Ανεξάρτητα από το επάγγελμα που ακολουθούμε, μπορούμε πάντα να βελτιωνόμαστε και να μαθαίνουμε νέα πράγματα, πρακτικές και τεχνολογίες. Η σύγχρονη αγορά εργασίας επιτάσσει να μη μένουμε στάσιμοι και να είμαστε ανοιχτοί σε νέα εργαλεία. 
 
Αυτό το σκοπό έχει το Skillbox! Να διαμοιράσει έγκυρη και έγκριτη γνώση - μέσα από online σεμινάρια, προσβάσιμα από κινητό, υπολογιστή ή tablet - τέτοια που να μπορεί ο καθένας μας να λάβει και να εφαρμόσει άμεσα.
 
Και για όλο το Νοέμβριο ισχύει Προσφορά Γνωριμίας -50% σε όλα τα προγράμματα!