Νέες Θέσεις Εργασίας σε Κρήτη, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Κω, Κυλλήνη από μεγάλη ξενοδοχειακή αλυσίδα της Ελλάδας

Εργασία

20/6/2017 5:07:00 μμ

GRECOTEL Hotels & Resorts αναζητά προσωπικό για τη στελέχωση διαφόρων τμημάτων των Ξενοδοχείων της σε Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Κυλλήνη, Κω, Κέρκυρα και Χαλκιδική.

Πιο συγκεκριμένα, αναζητά Μάγειρες Α΄& Β΄ για την Κω, το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο, Captain για την Κέρκυρα και την Κυλλήνη, Υπάλληλο Υποδοχής για τη Χαλκιδική και Υπάλληλο Δημοσίων Σχέσεων (Guest Relations Officer) για το Ρέθυμνο.

Όσον αφορά τους Μάγειρες Α΄& Β οι υποψήφιοι θα πρέπει να διακατέχονται από πάθος για τη μαγειρική τέχνη, ομαδικό πνεύμα, συνεργατικότητα και μεθοδικότητα για την αποτελεσματική διαχείριση των καταστάσεων και την επίτευξη ποιοτικών στόχων.

Σχετικά με τον Captain και τη θέση του Υπαλλήλου Υποδπχής, o υποψήφιος θα πρέπει να έχει πηγαία διάθεση για φιλοξενία, να είναι εξωστρεφής και επικοινωνιακός, αντίστοιχη εμπειρία σε παρόμοια θέση σε 4 ή 5 * ξενοδοχεία, να είναι προσανατολισμένος στην επίτευξη ποιοτικών και οικονομικών στόχων, να διακατέχεται από ομαδικό πνεύμα, παρατηρητικότητα, μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα για την αποτελεσματική διαχείριση των καταστάσεων και την άμεση εξεύρεση λύσεων, να διακρίνεται για τις ηγετικές, οργανωτικές του ικανότητες και να έχει γνώσεις γερμανικής γλώσσας.

Τέλος, αναφορικά με τη θέση του Υπαλλήλου Δημοσίων Σχέσεων (Guest Relations Officer είναι απαραίτητη η άριστη γνώση γερμανικής γλώσσας ή ρώσικης γλώσσας.

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις:

Για να στείλετε το Βιογραφικό σας στις παραπάνω Θέσεις Εργασίας, δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό (Δωρεάν) στο Jobfind.gr πατώντας εδώ. Όταν ολοκληρώσετε το λογαριασμό σας, επιλέξτε τη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει και πατήστε "Αποστολή Βιογραφικού". Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε πατώντας εδώ.