Καταχωρήστε το Βιογραφικό σας στο Jobfind.gr | Οδηγίες βήμα προς βήμα

Εργασία

21/2/2019 10:28:00 πμ

Οδηγίες για να στείλετε το Βιογραφικό σας στις Αγγελίες που δημοσιεύονται στο Jobfind.gr

Καταχωρήστε το Βιογραφικό σας στο Jobfind.gr και στείλτε το στις θέσεις που σας ενδιαφέρουν. Η διαδικασία είναι απλή και δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από 5 λεπτά.

Βήμα 1: Εγγραφή | Δημιουργία δωρεάν λογαριασμού

Για να εγγραφείτε στο Jobfind.gr, επιλέξτε Καταχώρηση Βιογραφικού. Συμπληρώστε τα προσωπικά στοιχεία σας και τα στοιχεία σύνδεσης και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.

Αμέσως θα έρθει στo email σας μήνυμα με θέμα Επιβεβαίωση Εγγραφής από Jobfind.gr, για να ενεργοποιήσετε το λογαρισαμό σας. Πατήστε το link που υπάρχει στο μήνυμα και ακολούθως την επιλογή συνέχεια και ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί (θα μεταβείτε αυτόματα στην Αρχική Σελίδα Μέλους).

Βήμα 2: Αρχική Σελίδα Μέλους

Αφού ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σας, βρίσκεστε στην Αρχική Σελίδα Μέλους. Επιλέξτε, από το Μενού το πεδίο Το Βιογραφικό μου. Συμπληρώστε όλες τις ενότητες - Προσωπικά Στοιχεία, Εκπαίδευση, Ξένες Γλώσσες, Επαγγελματική Εμπειρία, Αρχείο Βιογραφικού - επιλέγοντας κάθε φορά την επεξεργασία (βρίσκεαι στα δεξιά κάθε ενότητας).

Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώρηση των Στοιχείων σας θα εμφανιστεί το μήνυμα: "Το Βιογραφικό σας είναι έτοιμο προς αποστολή. Πλοηγηθείτε στις Θέσεις Εργασίας".

Είστε έτοιμοι. Και δεν θα χρειαστεί να επαναλάβετε ποτέ αυτή τη διαδικασία.

Βήμα 3: Επιλέξτε τις Θέσεις Εργασίας που σας ενδιαφέρουν και στείλτε το Βιογραφικό σας

Περιηγηθείτε στις Θέσεις Εργασίας που προβάλλει το Jobfind.gr, αναζητήστε εργασία ανά πόλη, ανά κατηγορία, ανά τύπο απασχόλησης, καθώς και θέσεις στο εξωτερικό και στείλτε το Βιογραφικό σας πατώντας ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ στη θέση που σας ενδιαφέρει. (Πατώντας Αποστολή Βιογραφικού αυτόματα όλα τα Στοιχεία που καταχωρήσατε στο Jobfind.gr αποστέλλονται στην εταιρεία).

Πλέον μπορείτε να στέλνετε το Βιογραφικό σας και από το κινητό σας.
Απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας από το κινητό σας πατώντας "Σύνδεση" και στη συνέχεια περιηγηθείτε στις Θέσεις Εργασίας. Πατήστε "Αποστολή Βιογραφικού" στις θέσεις που σας ενδιαφέρουν και το αποθηκευμένο Βιογραφικό σας αποστέλλετε αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να το ανεβάσετε ξανά.

 


ΔΩΡΕΑΝ ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Θέλετε να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας και δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε; Το Skillbox, που αποτελεί τον εκπαιδευτικό βραχίονα του Jobfind, παρέχει ΔΩΡΕΑΝ το online σεμινάριο Σύνταξη Βιογραφικού & αποτελεσματική χρήση του LinkedIn. Η Λίνα Λεύκου, Recruiter του Jobfind.gr, θα σας δείξει πώς να συντάξετε ένα βιογραφικό που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!