Ημέρα καριέρας στη Θεσσαλονίκη για εργασία σε διακεκριμένα ξενοδοχεία και εστιατόρια στην Κύπρο

Εργασία

7/2/2022 9:47:00 πμ

Η Mavromatis Employment Bureau διοργανώνει ημέρα καριέρας στο Egnatia Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη, στις 26 Φεβρουαρίου 2022 από τις 10 π.μ έως τις 19:00 μ.μ.

Στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε υποψηφίους που αναζητούν εργασία στην Κύπρο στον επισιτιστικό και ξενοδοχειακό κλάδο να βρουν εργασία.

Προσφέρονται θέσεις εργασίας από διακεκριμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Κύπρου με σκοπό να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θέσεων εργασίας όπως receptionists, waiters, porters, barmen, housemen, καθαρίστριες, καμαριέρες, cooks A, cooks B, chefs, Sous chefs κ.α.

Οι προσφερόμενες θέσεις αφορούν σε μόνιμη η εποχική απασχόληση, παρέχονται διαμοιρασμένη διαμονή, πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και υψηλες αποδοχές.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους, με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Οι προσερχόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης.

Θα υπάρχει εντός του ξενοδοχείου συγκεκριμένος χώρος όπου θα μπορούν να γίνονται δεκτοί όσοι υποψήφιοι δεν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ κι έχουν πραγματοποιήσει rapid test κατά τη διάρκεια του τελευταίου 48ωρου.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, μπορούν να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας το βιογραφικό τους σημείωμα συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί και δηλώνοντας στο θέμα την ειδικότητα για την οποία ενδιαφέρονται όπως και την περιοχή κατοικίας τους.

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 6949614206.


Αποστολή Βιογραφικού

Επιλογή νέου αρχείου:
Επιλογή Αρχείου
Επιτρεπόμενα είδη αρχείων: .doc,.docx,.pdf   Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 3MB
Αποστολή