Βιωματικό σεμινάριο για τη Λήψη Αποφάσεων και την Επίλυση Προβλημάτων στην Αθήνα

Εργασία

23/06/2017 14:50:00

Ένα νέο βιωματικό σεμινάριο διοργανώνει η Εμψύχωσις με τίτλο:

Λήψη αποφάσεων & επίλυση προβλημάτων

Το σεμινάριο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 29 Ιουνίου 2017 και ώρα 10:00 με 15:00 έχει ως στόχο μεταξύ άλλων την ανάπτυξη θετικών τρόπων επικοινωνίας & έκφρασης, την αποτίμηση των προσόντων των μελών, την καλλιέργεια της ενσυναίσθησης ως μια διαδικασία συνεχούς αναζήτησης και προσαρμογής, μέσα από λάθη και διορθώσεις κ.ά.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες να μπορούν να λαμβάνουν συνετές αποφάσεις & να επιλύουν θέματα, εφαρμόζοντας πετυχημένες τεχνικές εμψύχωσης.

Απευθύνεται κυρίως σε HR managers, σε στελέχη εταιρειών με ευθύνη διοίκησης & καθοδήγησης ανθρώπινου δυναμικού, σε ελεύθερους επαγγελματίες που χρειάζονται τεχνικές ανάπτυξης των ομάδων τους.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Φρόσω Μπενετή, η οποία εργάζεται µε οµάδες ενηλίκων, ως εµψυχώτρια, σύµβουλος ψυχικής υγείας και εκπαιδεύτρια στελεχών επιχειρήσεων σε θέµατα ανθρώπινου δυναµικού. Ειδικεύεται στη µελέτη, την έρευνα, τη διδασκαλία και την εφαρµογή βιωµατικών µεθόδων και τεχνικών. Είναι πιστοποιηµένη εκπαιδεύτρια Theatrical Play Animator από το National Open College Network της Αγγλίας, πιστοποιηµένο µέλος της Ελληνικής & Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συµβουλευτικής, µέλος της Επιστηµονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων και του Πανελλήνιου ∆ικτύου για το θέατρο στην εκπαίδευση.

Δηλώσεις συμμετοχής: έως 23-06-2017

Δείτε την αναλυτική περιγραφή του Σεμιναρίου:
Λήψη αποφάσεων & επίλυση προβλημάτων - Βιωματικό Σεμινάριο