4 λόγοι που το CV CORNER θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά στη μελλοντική σας εργασία!

Εργασία

24/12/2020 5:10:00 μμ

Επιτυχία για όλους εμάς στο Jobfind είναι οι υποψήφιοι που μας εμπιστεύονται για την εύρεση της εργασίας τους, να βρίσκουν τη θέση που τους ταιριάζει. Σε αυτή τη λογική, δημιουργήσαμε πρόσφατα το CV Corner, το νέο εργαλείο του Jobfind.gr που αντιστρέφει τους ρόλους. Βάζει εργοδότες που παίρνουν στα σοβαρά τη στελέχωση των επιχειρήσεων τους, να αναζητήσουν το προσωπικό τους βάσει κάποιων ποιοτικών κριτηρίων που θέτουν.

Για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει να εγγραφείτε στη νέα μας υπηρεσία. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Αρκεί να κάνετε εγγραφή ή είσοδο με τα στοιχεία σας και να επιλέξετε από το προφίλ σας την επιλογή CV CORNER. Δείτε οδηγίες εδώ! Παρακάτω σας δίνουμε τέσσερις λόγους που η νέα μας λειτουργία μπορεί να σας βοηθήσει στην αναζήτηση εργασίας:


1.    Δημιουργώντας το προφίλ σας στο CV Corner
αξιοποιείτε μια πολύ καλή ευκαιρία για εύρεση εργασίας. 
Πέρα από τα βιογραφικά που εσείς οι ίδιοι επιλέγετε να στέλνετε, δημιουργώντας το προφίλ σας στη νέα μας υπηρεσία, γίνεστε περισσότερο ανταγωνιστικοί και δηλώνετε ότι είστε διαθέσιμοι στους recruiters μεγάλων εταιρειών που συνεργαζόμαστε και σας αναζητούν. Ακριβώς όπως στο Linkedin.

2.    Οι εργοδότες έχουν συγκεκριμένο προφίλ
Η πρόσβαση στις επαγγελματικές σας δεξιότητες δεν παρέχεται καθολικά σε όλους. Μόνο συγκεκριμένες εταιρείες που πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει το Jobfind.gr αποκτούν το δικαίωμα αυτό και μόνο όταν προκύπτει η ανάγκη για στελέχωση του προσωπικού τους. Εισέρχονται στο περιβάλλον και αναζητούν πιθανούς υποψήφιους βάσει των δεξιοτήτων που έχετε δηλώσει. Με αυτόν τον τρόπο έρχονται σε επικοινωνία μαζί σας και προγραμματίζετε τη συνέντευξη σας αυξάνοντας τις πιθανότητες να προσληφθείτε.

3.    Καλύτερη διαχείριση των δεξιοτήτων σας
Μπαίνοντας στη διαδικασία να επιλέξετε τις θέσεις που σας ενδιαφέρουν, σας δίνεται μια καλή ευκαιρία να ανατρέξετε στις δεξιότητες που σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Οι λίστες δεξιοτήτων που έχουμε ετοιμάσει για αρκετές θέσεις εργασίας και ενημερώνουμε τακτικά, μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα skills που είναι απαραίτητα στη σύγχρονη αγορά εργασίας και να τα συγκρίνετε με το δικό σας βιογραφικό.

4.    Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων
Έχετε την ασφάλεια ότι πίσω από τα προσωπικά σας δεδομένα κρύβεται το JOBFIND.GR, που έχει φροντίσει να είναι 100% GDPR Compliant παρέχοντας όχι μόνο διπλή προστασία στα δεδομένα σας, αλλά δίνοντας σας όπως είναι και απαραίτητο τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να αφαιρέσετε τα δεδομένα σας τόσο από τη βάση όσο και γενικότερα από το Jobfind.gr. 

Η αναζήτηση εργασίας είναι μια δύσκολη υπόθεση. Αξιοποιώντας ψηφιακά εργαλεία και πλατφόρμες που σας δίνουν επιπλέον ευκαιρίες για απασχόληση, μειώνετε το ρίσκο και αυξάνετε τις πιθανότητες να βρείτε την επόμενη σας εργασία.