Το HR Scaleup Summit επιστρέφει και ενώνει Scaleups και Corporations

Επιχειρηματικότητα

04/04/2024 16:35:00

Το πρωτοποριακό συνέδριο από τη Startup Pathways, με platinum χορηγό την Workable και χορηγό επικοινωνίας το Jobfind.gr, επιστρέφει στις 16 Μαΐου 2024 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου HR Scaleup Summit, το συνέδριο για HR Professionals και CEOs από τη Startup Pathways, επιστρέφει στις 16 Μαΐου 2024 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ, με Platinum χορηγό την Workable και χορηγό επικοινωνίας το JobFind.gr.

Ένα σημείο συνάντησης για 400+ Corporate και ScaleUp HR Professionals & CEOs, όπου έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή, να δικτυωθούν και να συζητήσουν για τις νέες τάσεις και βέλτιστες πρακτικές γύρω από το ανθρώπινο δυναμικό.

Το συνέδριο πλαισιώνεται από ένα αποκλειστικό pre-event Personal Branding Masterclass από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, Managing Director της Business Pathways, και μια after-event εκδήλωση έκπληξη, που ενισχύουν την εμπειρία των συμμετεχόντων και προάγουν το networking.

Η Σουζάνα Θεοδωρίδου, Managing Director της Startup Pathways, δήλωσε: “Το πρώτο HR Scaleup Summit ξεπέρασε κάθε προσδοκία και πλέον μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το επόμενο είναι ακόμα πιο ανατρεπτικό.”

Top-tier ομιλητές όπως CEOs, CTOs, CHROs και ειδικοί σε θέματα OKRs, Gen-Z και Νέας Κάρτας Εργασίας, θα ανέβουν on-stage για να μοιραστούν με αμεσότητα την εμπειρία τους, πρακτικές και μεθοδολογίες που δούλεψαν ή όχι, και φυσικά, να γνωρίσουν το κοινό.

Μερικοί από τους ομιλητές είναι η Ρόζα Ταπίνη, Head of People Operations στη Skroutz, ο Γιώργος Κατσουράνης Deputy Group Chief People Resources Officer της Τράπεζας Πειραιώς, ο Δημήτρης Μέμος, ιδρυτής και πρώην CEO της Marine Traffic, η Αρετή Μυστηρούδη, People Director της Kpler και πρώην HR Director της Marine Traffic, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, Co-Founder και Managing Director της Business Pathways, και πολλοί άλλοι.

Η Startup Pathways ειδικεύεται στην οργάνωση πρωτοποριακών event, συνεδρίων και εκπαιδεύσεων με σκοπό να φέρει σε επαφή Corporate οργανισμούς με τον Scaleup κόσμο.

Δείτε την agenda και εξασφαλίστε άμεσα το εισιτήριο σας για το HR Scaleup Summit.

Ισχύουν early bird tickets έως τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024.