Project Funding Forum από την Upgrade London Ltd

Επιχειρηματικότητα

05/02/2024 12:12:00

"Αποκτήστε Πρόσβαση σε Χρηματοδότηση από την Αγγλία
 για την Startup Επιχείρηση ή το Project σας."

 

Στα πλαίσια του διεθνούς Balkan Money Show που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη, η εταιρία μας Upgrade London Ltd λειτουργώντας ως Lead Angel Investor, διοργανώνει την πρώτη της επενδυτική ημερίδα στην Ελλάδα, στις 09/02/2023, στο ξενοδοχείο Regency Hyatt, αναζητώντας Startup ή early stage projects προς επένδυση.

Στα πλαίσια αυτά, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ τις εργασίες της ημερίδας και παράλληλα να βρείτε πιθανούς τρόπους χρηματοδότησης των Startup Ιδεών ή ώριμων Project σας.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν θέσεις και απόψεις ειδικών απο τους τομείς του Project Funding και του Project Management απο διάφορους τομείς της επιχειρηματικότητας, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν στο κοινό και τους επενδυτές Projects & ιδέες απο τη Βόρεια Ελλάδα που αναζητούν χρηματοδότηση.

Στην επισυναπτόμενη παρουσίαση θα βρείτε την ατζέντα της ημερίδας καθώς και την αφίσα, με το πρόγραμμα και τους υποστηρικτές του συνεδρίου. 

Η επιβεβαίωση της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ, γίνεται ΜΟΝΟ με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα του Mareconf.
Οσοι συμμετέχοντες το επιθυμούν, θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης και πρόσβαση σε γνωστικές βιβλιοθήκες.

Η UPgrade London λειτουργεί ως μια ομάδα απο Angel Investors, στην πλειοψηφία τους, απο την εφοπλιστική και ναυτιλιακη ομάδα των Ελλήνων στο Λονδίνο.