Με 2 Gold βραβεία διακρίθηκαν η ICAP Training Solutions και οι ICAP Management Consultants

Επιχειρηματικότητα

06/04/2015 15:50:00

Στην 4η διοργάνωση Sales Excellence Awards, μία πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος που υλοποίησε η BOUSSIAS Communications, διακρίθηκαν τόσο η ICAP Training Solutions για την Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Πωλητών της HUTHWAITE που πραγματοποιήθηκε στην Schneider Electric όσο και οι ICAP Management Consultants για τη συνεργασία τους με τον Όμιλο Πειραιώς επί της πρωτοπόρας υπηρεσίας yellowday.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, Senior Manager - ICAP Training Solutions, δήλωσε: «Ευχαριστούμε την Schneider χωρίς την οποία η υποψηφιότητά μας στη διοργάνωση δεν θα ήταν δυνατή, αλλά και το Ινστιτούτο Πωλήσεων και BOUSSIAS οι οποίοι με την πρωτοβουλία τους βοηθούν στην ανάδειξη καλών πρακτικών στον τομέα των Πωλήσεων. Ιδίως στην εποχή μας και στη χώρα μας, οφείλουμε περισσότερο από ποτέ να αναγνωρίζουμε πρακτικές που ξεχώρισαν μιας και οι συνθήκες στις οποίες καλούνται να αποδώσουν οι Πωλητές και τα τμήματα Πωλήσεων είναι κυριολεκτικά πρωτόγνωρες.»

Αξιοποιώντας κορυφαίες και πρωτοποριακές μεθοδολογίες και τεχνολογίες οι ICAP Management Consultants σε συνεργασία με τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς υλοποίησαν την νέα υπηρεσία yellowday. O Απόστολος Τσούμπρης, Executive - Director ICAP Management Consultants, δήλωσε: «Παρέχουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα με καινοτόμους τρόπους να ξεχωρίζουν και να αυξάνουν τους πελάτες και τις πωλήσεις τους. Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε συνεργασία με την τράπεζα και τους εξειδικευμένους τεχνολογικούς συνεργάτες μας ICON Platforms και Linakis Digital εφαρμόσαμε πρωτοπόρες και καινοτόμες πρακτικές στην πράξη που είχαν ως αποτέλεσμα την υπηρεσία yellowday. Η βράβευση αυτή είναι ένα πρόσθετο κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε να εκπλήσσουμε την επιχειρηματική κοινότητα με νέες καινοτόμες υπηρεσίες και στο άμεσο μέλλον.»

Τα Sales Excellence Awards, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα. Στην τελετή, στην οποία παρευρέθηκαν πάνω από 500 επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν οι πρακτικές και οι εταιρείες εκείνες που διακρίθηκαν στις διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων, μέσω της διαδικασίας, που θεσμοθέτησε το ΙΠΕ και η εταιρεία Boussias Communications, από την κριτική επιτροπή των βραβείων.

Την τελετή απονομής άνοιξε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) κ. Λάμπρος Γιαννούχος, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους μίλησε για την αξία των βραβείων στον κλάδο και έδωσε συγχαρητήρια στις εταιρείες που βραβεύονται.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Εταιρείας Ανώτατων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων καθ. Γεώργιος Δουκίδης, μίλησε για τις υποψηφιότητες στα βραβεία, για την διαδικασία της αξιολόγησης από τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Πηγή: Επιχειρώ