ΕΙΣΟΔΟΣ

DESIREE | Θέσεις Εργασίας

DESIREE

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 26-50
| ΚλάδοςΈνδυση / Υπόδηση
Ιστοσελίδαwww.desiree.gr

Η Εταιρεία Desiree ιδρύθηκε το 1986 στη Θεσσαλονίκη με αντικείμενο εργασιών τη λιανική και χονδρική πώληση γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ. Με σχεδόν 30 χρόνια ιστορίας στον χώρο της μόδας, η εταιρία Desiree που ξεκίνησε από μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων με όραμα να αλλάξουν τα δεδομένα στο χώρο της ελληνικής μόδας, είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και εμπορίας γυναικείων ενδυμάτων στην ελληνική επικράτεια και όχι μόνο.

Ακολουθώντας μια διαρκώς ανοδική πορεία, η εταιρία Desiree επεκτείνεται συνεχώς μέσα και έξω από τα ελληνικά σύνορα, διευρύνει το δίκτυό της και θέτει όλο και υψηλότερους στόχους στους τομείς της μόδας και του lifestyle. Προβλέπει, κατανοεί και καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντάς τους πάντα κάτι νέο.

Με διαβατήριο τους την έμπνευση και την δημιουργικότητα τα ρούχα με την ετικέτα Desiree έχουν κατακτήσει την ελληνική αγορά και επεκτείνονται στις απαιτητικές αγορές του εξωτερικού με πωλήσεις σε Κύπρο, Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία, Ρωσία, Η.Π.Α., Σουηδία, Γερμανία και Βέλγιο.

Θέσεις Εργασίας

26/02/2021
Πωλήτρια γυναικείων ενδυμάτων
Πωλήσεις Λιανικής - Merchandising
Πόλη: ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Πλήρης