ΕΙΣΟΔΟΣ

UNDERWEAR | Θέσεις Εργασίας

UNDERWEAR

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 26-50
| ΚλάδοςΈνδυση / Υπόδηση
Ιστοσελίδαwww.underwear.gr

Η εταιρία Π.ΓΚΑΛΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. με τον διακριτικό τίτλο UR UNDERWEAR  COMPANY ιδρύθηκε και λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 1994. Είναι μια ελληνική εταιρεία κατασκευής και εμπορίας εσωρούχων, πυζάμας–homewear για άνδρες-γυναίκες και παιδιά.

Το λογότυπο της εταιρίας UR UNDERWEAR έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως σήμα προϊόντων εσωρούχων και ένδυσης για το σπίτι διακεκριμένης ποιότητας. Σήμερα, μετά από μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο του εσωρούχου - homewear- πυζάμας, η εταιρία UNDERWEAR συγκαταλέγεται στις καλύτερες εταιρίες παραγωγής και εμπορίας προϊόντων υψηλής ποιότητας στην Ελλάδα. Οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας, το εξειδικευμένο προσωπικό,  τα α' ποιότητος υλικά σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές αποτελούν μέρος της επιτυχίας αυτής. Οι συλλογές εσωρούχου -πυζάμας - homewear της UNDERWEAR, συνδυάζουν πάντα την άνεση με την άριστη ποιότητα ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών της.

  Η UR UNDERWEAR αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών της μέσω ενός πολύ καλά οργανωμένου δικτύου πωλήσεων χονδρικής σε όλη την Ελλάδα με έμπειρους πωλητές.