ΕΙΣΟΔΟΣ

FERI TRI | Θέσεις Εργασίας

FERI TRI

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 26-50
| ΚλάδοςΧημικά
Ιστοσελίδαwww.feri-tri.gr

Από το 2009, η FERI -TRI προσφέρει μια καινοτόμα υπηρεσία, την παραλαβή και αξιοποίηση των υγρών απονέρων από το χημικό καθαρισμό χαλύβδινων επιφανειών. Με την υπηρεσία αυτή η FERI -TRI συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην οικονομία των επιχειρήσεων που επιβάλλεται να διαχειριστούν τέτοιου είδους επικίνδυνα απόβλητα.

Η αυξημένη ζήτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των FERI -TRI οδήγησαν τα στελέχη της στην απόφαση της επέκτασης των εγκαταστάσεων της και στην νότια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θήβα Βοιωτίας, ώστε να μειωθούν τα μεταφορικά έξοδα για την ίδια και τους πελάτες της, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αττικής στην Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Έτσι πλέον τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της FERI -TRI προσφέρονται σε ελάχιστο χρόνο εκτέλεσης  παραγγελιών  και σε πολύ καλές τιμές και στη νότια χώρα. Το υποκατάστημα της Θήβας ξεκίνησε το 2011 και κάθε χρόνο επεκτείνει τις δραστηριότητες του.

Το 2013 η FERI -TRI απέκτησε άδεια άσκησης εμπορίας λιπασμάτων και γράφτηκε στο Μητρώο εμπορίας λιπασμάτων. Η δραστηριότητα αυτή αποτελεί μία λογική επέκταση του σκοπού της διότι τόσο η πρώτη ύλη του θειικού σιδήρου, όσο και άλλες βασικές πρώτες ύλες που εισάγει αποτελούν πηγές εμπλουτισμού του εδάφους και των φυτών με διάφορα ιχνοστοιχεία και κατ΄ επέκταση πρώτες ύλες λιπασμάτων.