ΕΙΣΟΔΟΣ

ΚΕΜΕ | Θέσεις Εργασίας

ΚΕΜΕ

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 1-5
| ΚλάδοςΕκπαίδευση
Ιστοσελίδαwww.keme.com.gr

Το ΚΕΜΕ δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη προσφέροντας ταχύρυθμες σπουδές Λογιστικής, Γραμματέων και Πληροφορικής από το 1989 με εξαιρετική επιτυχία. Προσφέρει προγράμματα σπουδών «στην πράξη», που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας, σε ένα φιλικό περιβάλλον με επίκεντρο τον σπουδαστή και στόχο την επαγγελματική του αποκατάσταση .

Η εκπαίδευση στα τμήματα Λογιστών , πραγματοποιείται σε μηχανογραφημένα προγράμματα λογιστικής που χρησιμοποιούνται σήμερα από τις πιο σύγχρονες επιχειρήσεις, με πραγματικά παραστατικά. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση και καλύπτει τις λογιστικές και φορολογικές ανάγκες όλων των επιχειρήσεων, ατομικών και εταιρικών (Ο.Ε., Ε.Π.Ε., Α.Ε.), καθώς και όλες τις κατηγορίες βιβλίων.

Στο σεμινάριο Γραμματέων παρέχεται μια πλήρης πρακτική εκπαίδευση, με στόχο την προετοιμασία των σπουδαστών για εργασία σε επιχειρήσεις στη θέση της σύγχρονης Γραμματείας Διοίκησης. Με έμφαση στην πρακτική κατάρτιση, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές επιμέρους ενότητες που είναι απαραίτητες προκειμένου να εκπαιδευτεί και να προετοιμαστεί άρτια ο ενδιαφερόμενος, προκειμένου να δουλέψει σε αντίστοιχο πόστο.

Η εκπαίδευση στον τομέα της Πληροφορικής περιλαμβάνει τμήματα εκμάθησης Κατασκευής & Διαχείρισης Ιστοσελίδων και e-Shop, στα οποία διδάσκονται την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων. Επιπλέον υπάρχουν τμήματα εκμάθησης προγραμμάτων στη σουίτα της Adobe Photoshop, Illustrator & Indesign. Έτσι προκύπτει η εξοικείωση των ενδιαφερόμενων με  τις εργαλειοθήκες της κάθε ενότητας όπου καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων πραγματοποιούν project με τη βοήθεια του εισηγητή. Τέλος, τα σεμινάρια Digital Marketing στοχεύουν στην εξοικείωση των εκπαιδευομένων με τεχνικές διαφήμισης ιστοσελίδων. Περιλαμβάνει αυτοτελείς ενότητες μέσα από τις οποίες ο εκπαιδευόμενος αποκτά γνώση και εξειδίκευση σε τεχνικές διαφήμισης στο Internet.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή με στόχο η εκπαίδευση να γίνεται πιο αποτελεσματική. Η διδασκαλία πραγματοποιείται από επαγγελματίες ενεργούς στην αγορά εργασίας, ώστε μετά το πέρας των σπουδών οι απόφοιτοι να είναι έτοιμοι για την αγορά εργασίας.