ΕΙΣΟΔΟΣ

FINEZZA ABEE | Θέσεις Εργασίας

FINEZZA ABEE

Έδρα ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 26-50
| ΚλάδοςΒιομηχανία
Ιστοσελίδαwww.finezza.gr

H Finezza ιδρύθηκε το 2000 έχοντας ως στόχο με αργά και σταθερά βήματα να καθιερωθεί ως μία εταιρεία που παράγει και τυπώνει χαρτοπετσέτες εξαιρετικής ποιότητας. Με το πέρασμα του χρόνου, οι ανάγκες της αγοράς έκαναν τα βήματά μας ταχύτερα αλλά περισσότερο σταθερά χωρίς ποτέ να λοξοδρομούμε τις αρχές και τη φιλοσοφία μας, οι οποίες ήταν και παραμένουν οι εξής:

  • Σταθερή ποιότητα
  • Ακρίβεια στα αναγραφόμενα τεμάχια
  • Ευελιξία στις ποσότητες και
  • Εξαιρετικά λεπτομερείς εκτυπώσεις

Τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ στις χαρτοπετσέτες πολυτελείας, τις συσκευές χαρτιού αλλά και μία ευρεία γκάμα από καινοτόμα προϊόντα (τραπεζομάντηλα, σουπλά, κουβέρ, μαντηλάκια, συσκευές υγιεινής και ξενοδοχειακά είδη) εδραίωσαν τη φήμη, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και την υπεροχή της Finezza.

Δημιουργούμε απλές και προτυπωμένες χαρτοπετσέτες, με διπλώματα, με εξαιρετική λεπτομέρεια στην εκτύπωση και οικολογικά προϊόντα, εξασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα και αποκλειστική ακρίβεια στα αναγραφόμενα τεμάχια.

Έχουμε οικοδομήσει ένα εντυπωσιακό πελατολόγιο και έχουμε αναπτύξει σταθερά ανοδική εξαγωγική παρουσία, στις χαρτοπετσέτες και τις συσκευές χαρτιού σε παγκόσμια κλίμακα.

Σήμερα, 17 χρόνια μετά, η Finezza έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου, ως μία από τις πιο σοβαρές, αξιόπιστες, δυναμικές και καινοτόμες επιχειρήσεις στην παραγωγή χαρτοπετσετών και συμπληρωματικών προϊόντων καθαρισμού.

 Η μία μηχανή παραγωγής έγιναν εννέα , τα τρία χρώματα που υπήρχαν στη γκάμα μας έγιναν είκοσι ένα και στη συνέχεια, με προσεκτικές επιλογές, προστέθηκαν νέα προϊόντα όπως τραπεζομάντηλα, σουπλά, κουβέρ, μαντηλάκια, συσκευές υγιεινής και ξενοδοχειακά είδη.

 Η ευελιξία στην παραγωγή, η ταχύτατη εξυπηρέτηση, η ποιότητα των υπηρεσιών, όπως επίσης η διαρκής και αδιάκοπη αναζήτηση νέων, καινοτόμων ιδεών και προϊόντων , είναι μερικά από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και μας κάνουν να ανεβάζουμε τον πήχη και τους στόχους μας όλο και πιο ψηλά.

 Σε έναν κόσμο που όλο και περισσότερες εταιρείες μεταφέρουν την παραγωγή τους στο εξωτερικό προκειμένου να μειώσουν το κόστος, η Finezza επιμένει να μένει εδώ, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα.

 Σε έναν κόσμο που όλο και περισσότεροι ανταγωνιστές μας επιλέγουν να μειώνουν την ποσότητα και να κάνουν ‘'εκπτώσεις’’ στην ποιότητα η Finezza επιλέγει να βάζει σφραγίδα με «εγγύηση αναγραφομένων τεμαχίων» στα κιβώτιά της.