Εργασία στην εταιρεία OMEGA GROUP DEVELOPMENT

Έδρα
Κλάδος
Ακίνητα - Real Estate

Εταιρικό Προφίλ

Η ATLAS GROUP είναι μια νέα εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλιστικών προϊόντων, κτηματομεσιτικών και διαχείρισης ακινήτων. Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με πληθώρα ασφαλιστικών προϊόντων σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες καθώς και υπηρεσίες αγοράς πώλησης και διαχείρισης ακινήτων με μεγάλη γκάμα ακινήτων ήδη στο ενεργητικό της. Η εταιρεία διαθέτει άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό που ξέρει να εκτιμά σωστά τις ανάγκες των επιχειρησιακών και οικιακών της πελατών και να τους προτείνει ότι ταιριάζει καλύτερα στις διαφοροποιημένες τους ανάγκες σε όλα της τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.
Η ATLAS GROUP είναι Πολυδιάστατη και Δυναμική διότι εισήλθε ήδη εδώ και δύο έτη, αποφασιστικά στην αγορά θέλοντας να κάνει την διαφορά, ενώ ανοίγονται γι' αυτήν και αλλά πεδία δραστηριοτήτων σε άλλους κλάδους και αγορές της οικονομίας. Στις υπηρεσίες ασφάλειας διεκδικεί τις κορυφαίες θέσεις σε μερίδια αγοράς στην Κρήτη εδώ και 18 έτη παρουσίας στην αγορά. Διαθέτει εξαιρετικό τμήμα πωλήσεων υπηρεσίες και υποστήριξη μετά την πώληση.
Στις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες η ATLAS GROUP συνεργάζεται ήδη με αρκετούς συνεργάτες αναπτύσσοντας ένα αρκετά μεγάλο δίκτυο εξασφαλίζοντας για τους πελάτες της ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων προσφέροντας υπηρεσία πληθώρα επιλογών και αρκετά χαμηλές τιμές.
Στην διαχείριση ακινήτων η εταιρεία μας κάνει την διαφορά αναλαμβάνοντας την αξιοποίηση του ακινήτου σας ακόμα και αν χρήζει επισκευής ή ακόμα και πλήρης ανακαίνισης. Φυσικά ο σεβασμός στην περιουσία του πελάτη αλλά και η σωστή προβολή του ακινήτου, φέρνει υπεραξίες, οι οποίες δίνουν μεγάλη ώθηση στην μεταξύ μας συνεργασία.

Αναζήτηση θέσεων εργασίας

v