ΕΙΣΟΔΟΣ

ANALYSIS ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΙΔΙΩΤΩΝ | Θέσεις Εργασίας

ANALYSIS ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΙΔΙΩΤΩΝ

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 11-25
| ΚλάδοςΧρηματοοικονομικές Υπηρεσίες
Ιστοσελίδαwww.e-analysis.gr

Η Analysis με έδρα τη Θεσσαλονίκη έχει συνεχή  παρουσία στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης των επιχειρήσεων από το 1977.

Ήδη από το 1980  πρωτοπόρησε παρέχοντας υπηρεσίες μηχανογραφημένης λογιστικής στους πελάτες της, δημιουργώντας ένα δίκτυο πιστών πελατών που συνεργάζονται με την Analysis μέχρι σήμερα και στην πορεία κέρδισε την εμπιστοσύνη νέων επαγγελματιών με σύγχρονες ανάγκες (ηλεκτρονικό εμπόριο, συναλλαγές εξωτερικού, νέες μορφές εταιριών).

Η Analysis με εξειδίκευση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τον πυρήνα της ελληνικής επιχειρηματικότητας, προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών, με στόχο την παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων αυτών.

Αξιοποιώντας στο μέγιστο τις γνώσεις, την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία, και την τεχνολογία, η ομάδα της Analysis πλαισιωμένη  από εξειδικευμένους συνεργάτες προσφέρει στον επιχειρηματία πλήρη κάλυψη στη λογιστική, στα φοροτεχνικά και εργατικά θέματα, αλλά και στον ιδιώτη πλήρη λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη.