ΕΙΣΟΔΟΣ

KATAKIS AUTOGROUP | Θέσεις Εργασίας

KATAKIS AUTOGROUP

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 26-50
| ΚλάδοςΑυτοκίνητα
Ιστοσελίδαkatakis.gr

Η οικογένεια Κατάκη δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτου στη Δυτική Μακεδονία από το 1956. Τα πρώτα βήματα της οικογενειακής επιχείρησης έγιναν με την εμπορία φορτηγών αυτοκινήτων και λίγο αργότερα με την προώθηση του θεσμού των ενοικιάσεων αυτοκινήτων, κάτι πρωτοποριακό για την περιοχή εκείνη την εποχή.

Από το 1968 ο Νικόλαος Κατακης ξεκίνησε την εμπορία επιβατικών αυτοκινήτων ALPHA ROMEO, FIAT και VW. Μέχρι το 1991 αντιπροσώπευσε εταιρείες όπως την OPEL, TOYOTA, και RENAULT. Το 1991 η εταιρεία περνά στην αποκλειστική αντιπροσώπευση της SEAT και της SAAB και στην δημιουργία κάθετης μονάδας στην Πτολεμαϊδα, με υποκαταστήματα σε Κοζάνη, Φλώρινα και Καστοριά.

Η μακρόχρονη εμπειρία και αφοσίωση στο αντικείμενο εδραίωσε την SEAT στην περιοχή κατακτώντας μεγάλο μερίδιο αγοράς σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Παράλληλα οργανώνεται ο τομέας του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Ι.Χ. και επαγγελματικών σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους συνολικής έκτασης 6 στρεμμάτων με τμήμα ελέγχου πριν τη διάθεση και παροχές στον υποψήφιο αγοραστή όπως εγγύηση, οδική βοήθεια και ασφαλιστικά πακέτα. Η εταιρεία σταδιακά αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και στο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Από το 1999 η εταιρεία μπαίνει σε μια νέα φιλοσοφία, αλλάζει νομική μορφή σε Ανώνυμη Εταιρεία και θέτει της βάσεις για νέες επενδύσεις και την αναδιάρθρωση του ανθρώπινου δυναμικού της. Σήμερα την εταιρεία στελεχώνουν νέα σε ηλικία άτομα με άριστη κατάρτιση, ζήλο και όραμα για το μέλλον. Τον Σεπτέμβριο του 2003 ολοκληρώνονται οι νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κοζάνη. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες καθετοποιημένες μονάδες αυτοκινήτου σε πανελλαδικό επίπεδο, το οποίο θα στεγάζεται σε 2,500 τετραγωνικά μέτρα και θα διαθέτει έκθεση, συνεργείο, φανοποιείο-βαφείο, αποθήκη ανταλλακτικών, τμήμα βελτιώσεων, τμήμα ασφαλειών, καθώς και τμήμα ενοικιάσεων αυτοκινήτων και μακροχρόνιων μισθώσεων. Το κτίριο περιβάλλεται από διαμορφωμένο χώρο 8 στρεμμάτων από που θα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρο από το αυτοκίνητο.

Με στόχο την συνεχή βελτίωση των παροχών και κεντρικό άξονα την εξυπηρέτηση του πελάτη, η εταιρεία Κατάκης Α.Ε. αναπτύσσεται με σταθερά βήματα επενδύοντας συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, εγκαταστάσεις και σύγχρονο εξοπλισμό.