Εργασία στην εταιρεία MANIFEST SERVICES ΑΕ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Κλάδος
Υπηρεσίες για Εταιρείες

Εταιρικό Προφίλ

H Manifest αποτελεί μια αμιγώς ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Facility Management, που καλύπτουν όλο το εύρος αναγκών για τη διαχείριση εγκαταστάσεων, υποδομών και υποστηρικτικού προσωπικού. Η εταιρεία, πλέον με ηγετική θέση στον κλάδο, δραστηριοποιείται από το 2003 με αποκλειστικό προσανατολισμό στη διαχείριση κτιριακών εγκαταστάσεων μεγάλης κλίμακας και υψηλών απαιτήσεων.
 
Τα χαρακτηριστικά της Manifest
  • Χρηματοοικονομική ευρωστία, με σημαντικές προοπτικές παρά τις δυσχερείς συνθήκες της αγοράς, επενδύοντας, διαρκώς, στην παροχή πιστοποιημένων, αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες της, με πανελλαδική κάλυψη.
  • Προστιθέμενη αξία για τους πελάτες της Μanifest, δημιουργώντας και στηρίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του κατάλληλου εργασιακού περιβάλλοντος που μεγιστοποιεί την απόδοση των εργαζομένων. Οι υπηρεσίες της Manifest ελαχιστοποιούν τα λειτουργικά κόστη των επιχειρήσεων και απελευθερώνουν πόρους προς όφελος του corebusiness.
  • Ισχυρό πελατολόγιο, όπου μεταξύ αυτών βρίσκονται ηγετικές εταιρίες της ελληνικής αγοράς.
  • Επενδύσεις στο ανθρώπινο δυναμικό της, επιλέγοντας μεταξύ των καλύτερων επαγγελματιών και προσφέροντας συνεχή εκπαίδευση και παροχή κινήτρων επαγγελματικής και προσωπικής προόδου.
  • Μια παραγωγική και αναπτυσσόμενη ομάδα επαγγελματιών, με περισσότερους από 500 εργαζόμενους που παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες. Μια ομάδα που εμπνέεται από την εταιρική κουλτούρα της Manifest.

Αναζήτηση θέσεων εργασίας

v