Εργασία στην εταιρεία MALIOURIS GROUP

Κλάδος
Βιομηχανία

Εταιρικό Προφίλ

Η Μαλιούρης Group αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής προϊόντων στέγασης και δόμησης στην Ελλάδα, με ιστορία 90 χρόνων στο χώρο των κατασκευών.

Η οργανωμένη παραγωγή χειροποίητων κεραμικών προϊόντων που ξεκίνησε ο ιδρυτής της, Ιωάννης Μαλιούρης το 1928, εξελίχθηκε σε μία σύγχρονη βιομηχανία με κτιριακές εγκαταστάσεις 15.000 τμ, και έδρα τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. panoramiki

Από την άμμο ως πρώτη ύλη για το χτίσιμο και το σοβάτισμα, τα τούβλα για γερές κατασκευές με υψηλούς συντελεστές αντοχής, θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, μέχρι τις επενδύσεις υψηλής αισθητικής για τοίχους και δάπεδα, η Μαλιούρης Group παράγει ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες σε όλα τα στάδια της κατασκευής, συνδυάζοντας σύγχρονο σχεδιασμό με ποιοτικά υλικά.

Η Μαλιούρης Group αποτελείται από τις:

  • Β. ΜΑΛΙΟΥΡΗΣ Α.Β.Ε.
  • ΑΛΜΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙ Α.Β.Ε.Ε.
  • ΑΜΜΟΡΥΧΕΙΟ ΑΞΙΟΥ Ε.Ε.

Η Μαλιούρης Group ξεκίνησε πρόσφατα συνεργασία με την Wienerberger, την Νο1 εταιρία στον κόσμο στο χώρο της πλινθοκεραμοποιίας, με περίπου 200 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο. Η εταιρία μας είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της νέας σειράς τούβλων καθέτων οπών Porotherm της Wienerberger σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Μαλιούρης Group παρακολουθεί αλλά και προβλέπει τις ανάγκες τις αγοράς, αναζητά νέες τεχνολογικές εξελίξεις, εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και προσφέρει καινοτόμα προϊόντα. Συνεχίζει έτσι με συνέπεια και επιτυχία την ιστορία τριών γενεών και δεσμεύεται να αφήσει ελπιδοφόρες υποσχέσεις για το μέλλον.

Αναζήτηση θέσεων εργασίας

v