Εργασία στην εταιρεία REMAX PROPERTIES INVESTMENT

Κλάδος
Ακίνητα - Real Estate

Εταιρικό Προφίλ

RE/MAX Properties Investment

#18 agency RE/MAX ανάμεσα σε 2000 γραφεία στην Ευρώπη
#62 σε τζίρο   RE/MAX ανάμεσα σε 2000 γραφεία στην Ευρώπη

 

RE/MAX Properties Investment #1 Single Office στην Ελλάδα.

Η RE/MAX Properties Investment βραβεύτηκε από τον πιο σημαντικό Ευρωπαϊκό Οργανισμό EUROPEAN PROPERTIES AWARDS ως η καλύτερη Single Real Estate στην Ελλάδα για το 2019.  

Η RE / MAX Properties Investment ιδρύθηκε το 2003. Τα κεντρικά γραφεία μας βρίσκονται στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Χαλάνδρι. Το 2014 ανοίξαμε υποκατάστημα στο κέντρο της Γλυφάδας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των Νοτίων Προαστίων. Το 2018 επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας με δύο νέα υποκαταστήματα, ένα στη Σαντορίνη και ένα στην Καλαμάτα. 

Από το 2011 έως το 2019 καταλαμβάνουμε συνεχώς την 1η θέση στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας και την 1η στα Νότια Προάστια το 2017. Επίσης, έχουμε κατακτήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο RE / MAX καταλαμβάνοντας την 62η θέση σε τζίρο μεταξύ 2000 γραφείων στην RE / MAX European Network.

    ✓    13 από τους 25 καλύτερους συνεργάτες της RE/MAX στην Ελλάδα εργάζονται σ'εμάς. Ξέρουμε να δημιουργούμε πολλούς και πετυχημένους συνεργάτες.
    ✓    Έχουμε τους περισσότερους βραβευμένους συνεργάτες RE/MAX στην Ελλάδα
    ✓    Οι ποιοτικές υπηρεσίας μας, η μεθοδική εκπαίδευση και η υποστήριξη που παρέχουμε στους συνεργάτες μας είναι το κλειδί της επιτυχίας
    ✓    Είμαστε δίπλα σου και δίπλα σε κάθε συνεργάτη σε όλη τη διάρκεια της καριέρα σου, γιατί ο στόχος μας είναι ένας.  ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ!!!

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση ξένων αγοραστών-επενδυτών.

Συμμετέχουμε σε διεθνείς διοργανώσεις, εκθέσεις και forum Real Estate (Κίνα, Ινδία, Τουρκία, Ευρώπη, ΗΠΑ κλπ) και έχουμε τους περισσότερους διεθνείς ενεργούς παγοραστές που επιθυμούν να επενδύνσουν στην αγορά ακινήτων στην Ελλάδα.
Είμαστε ειδικοί στη διαχείριση και προώθηση ακινήτων μέσω του προγράμματος GOLDEN VISA για αλλοδαπούς αγοραστές που επιθυμούν ν'αποκτήσουν την ειδική Χρυσή Visa που  επιτρέπει στους ίδιους και τις οικογένειες τους να ταξιδεύουν ελεύθερα στις χώρες της Ευρωπαϊκές Ένωσης χωρίς διατυπώσεις επενδύοντας σε ακίνητα στην Ελλάδα.  να αγοράσουν ακίνητα για τη VISA.

Διευθυντής/Ιδιοκτήτης των γραφείων είναι ο κ. Ιωάννης Ζιάβρας, απόφοιτος του Deree και κάτοχος ΜΒΑ Lousiville USA. Είναι κτηματομεσίτης, πιστοποιημένος εκτιμητής και πραγματογνώμονας.

Είναι Ambassador  της RE/MAX Europe και ο μοναδικός Ambassador της RE/MAX  Toυρκίας στην Ελλάδα. Έχει τους πιο πολλούς παραγωγικούς και βραβευμένους συνεργάτες στο δίκτυο της RE/MAX Ελλάδος με διαφορά από τον δεύτερο.

 

Αναζήτηση θέσεων εργασίας

v