Εργασία στην εταιρεία SITRA

Έδρα
Κλάδος
Βιομηχανία

Εταιρικό Προφίλ

Η SITRA είναι μία αμιγώς Ελληνική βιομηχανία κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων πολύ υψηλών προδιαγραφών. Τα προϊόντα SITRA παράγονται σε ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια της Ελλάδας με μηχανήματα CNC ακριβείας. Η βαφή γίνεται σε ρομποτικό βαφείο με ηλεκτροστατική τεχνολογία.

Η ποιότητα των κουφωμάτων SITRA είναι εναρμονισμένη με τις αυστηρές Γερμανικές Νόρμες και κανονισμούς και χάρη σ' αυτό είναι εφικτή η εξαγωγή τους σε όλες τις προηγμένες χώρες, όπως η Γερμανία και οι ΗΠΑ. Παράλληλα, έχουν δημιουργηθεί πιστοποιημένα μοντέλα κατάλληλα για τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στην κάθε χώρα, όπως η σειρά SITRATHERM που απευθύνεται σε ανάγκες θερμομόνωσης μικρότερες του 0,9 W/m2.K και η σειρά HURRICANE που αντέχει σε συνθήκες τυφώνα! Η εταιρεία διαθέτει οργανωμένο δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών σε ολόκληρη τη χώρα, απευθείας είτε μέσω αντιπροσώπων. Παράλληλα έχει ιδρυθεί η SITRA DEUTSCHLAND στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας για τη διανομή σε όλη την Ευρώπη και η SITRA USA στη Ν. Υόρκη για τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Τα κουφώματα SITRA ξεχωρίζουν τόσο από την απαράμιλλη βαφή τους χάρη στην ηλεκτροστατική τεχνολογία, όσο και από την αισθητική τους με σχέδια μοντέρνα, κλασικά, παραδοσιακά και κατά παραγγελία του πελάτη. Προτεραιότητά μας είναι η κορυφαία ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς. Εισάγουμε τις πιο επώνυμες και πιστοποιημένες πρώτες ύλες από την Ευρωπαϊκή και Διεθνή αγορά με μόνο γνώμονα την καλύτερη ποιότητα σε τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, χωρίς μεσάζοντες. Ολόκληρη η παραγωγή και η ποιότητα SITRA ελέγχεται από τον φορέα BM TRADA όσον αφορά το ISO 9001:2015, ενώ μετρήσεις έχουν πραγματοποιηθεί, τόσο για τις απαιτήσεις του CE στο ινστιτούτο ift Rosenheim της Γερμανίας, όσο και για τις απαιτήσεις της Αμερικάνικης αγοράς στο ινστιτούτο INTERTEK της Πενσυλβάνια. Το τμήμα εξυπηρέτησης είναι δίπλα στους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας, για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή της Ευρώπης όσος χρόνος και αν περάσει, εντός ή εκτός εγγυήσεως, πιστεύοντας ότι αυτό είναι το σημαντικότερο κομμάτι της SITRA μετά την ποιότητα κατασκευής και την τιμή.

Αναζήτηση θέσεων εργασίας

v