Η αγγελία εργασίας έχει λήξει
Περιγραφή
Αρμοδιότητες:
- Υπεύθυνος καταμερισμού εργασίας του τμήματος πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το service, σε συνεργασία με τον chef de partie.
- Συντονισμός του τμήματος και τήρηση των προδιαγραφών, όπως έχει οριστεί από τον Chef
- Επίβλεψη των κανονισμών υγιεινής και ασφάλειας του τμήματος
- Δημιουργία αρμονικού περιβάλλοντος μεταξύ του προσωπικού του εστιατορίου
- Εξασφάλιση απρόσκοπτης εξυπηρέτησης με κύριο μέλημα την ποιότητα του φαγητού
Απαραίτητα Προσόντα
- Πτυχίο σχολής μαγειρικής
- Κατ’ ελάχιστον τριετή εμπειρία σε a la carte κουζίνες
- Υψηλού επίπεδου γνώσεις τεμαχισμού και κοπής ψαριών &
- κρεάτων
- Ομαδικό πνεύμα, επαγγελματισμός, προσαρμοστικότητα, ευελιξία
- Ικανότητες οργάνωσης, ανάληψης πρωτοβουλίας και δημιουργικότητας
Παροχές
- Άριστες συνθήκες εργασίας σε ένα εξελισσόμενο περιβάλλον
- Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών βάση προσόντων
- Προοπτικές ανέλιξης
- Παροχή διαμονής (στις επιχειρήσεις μας εκτός Αττικής)
- Παροχή γεύματος (στις επιχειρήσεις μας εκτός Αττικής)
- Εκπαίδευση σε εξειδικευμένες τεχνικές χειρισμού της πρώτης ύλης