Είσοδος

Ζητούνται έμπειροι εισηγητές για webinars ή ασύγχρονα e-learning σεμινάρια

Εργασία

15/04/2022 12:30:00

Έχεις εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων; Είσαι εισηγητής σεμιναρίων;
Έλα στην ομάδα της πιο σύγχρονης πλατφόρμας webinars & e-learning σεμιναρίων!

Το Jobfind.gr αναζητά - εκ μέρους του Skillbox, εκπαιδευτικού φορέα e-learning σεμιναρίων στη Θεσσαλονίκη - έμπειρους εισηγητές για άμεση συνεργασία. 

Προϋποθέσεις:

  • Απαραίτητη προηγούμενη διδακτική εμπειρία και συγκεκριμένα ως εισηγητής-τρια σεμιναρίων
  • Πλούσιο υλικό για την παραγωγή σεμιναρίου στο γνωστικό σας αντικείμενο
  • Άνεση στην επικοινωνία και ευχέρεια στη χρήση του λόγου
  • Κάτοικοι Θεσσαλονίκης (αν πρόκειται για γυρίσματα ασύγχρονου σεμιναρίου)
  • Κάτοικοι από όλη την Ελλάδα (αν πρόκειται για webinar)
  • Θα εκτιμηθεί προηγούμενη εκπαιδευτική εμπειρία σε Κολλέγια, ΙΕΚ και Κέντρα Δια Βίου Μάθησης

Θεματολογία
Από business θέματα (οικονομικά, management κ.λπ.), πληροφορικής, marketing μέχρι και σεμινάρια δημιουργικής απασχόλησης και ελεύθερου χρόνου.

Αν σου αρέσει να μοιράζεσαι την εμπειρία σου στο ευρύ κοινό, ήρθε η ώρα να το κάνεις online! Αυτό που θα χρειαστεί να διαθέτεις είναι υλικό για το σεμινάριό σου και αστείρευτη διάθεση να μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις σου σε ανθρώπους που διψούν για μάθηση. Η παραγωγή των ασύγχρονων σεμιναρίων γίνεται σε στούντιο με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού και το αποτέλεσμα σίγουρα  θα σε εκπλήξει. Ωστόσο, μπορεί να πραγματοποιηθούν και σεμινάρια με τη μέθοδο του live learning. Η δημιουργία e-learning σεμιναρίων θα βοηθήσει να αναγνωριστεί το έργο σου και το brand σου από ένα καινούριο κοινό.

Επιλέξτε τη θεματολογία που επιθυμείτε να διδάξετε - από θέματα επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος μέχρι ελεύθερου χρόνου - και στείλτε την πρότασή σας μαζί με το βιογραφικό σας στο cv@jobfind.gr με θέμα: Εισηγητής e-learning σεμιναρίων