Ζητούνται Export Sales & Marketing Manager και Web Project Manager στη Θεσσαλονίκη

Εργασία

20/01/2017 15:45:00

Εταιρεία παροχής υπηρεσιών εφαρμογών internet, mobile application και web marketing με έδρα στη Θεσσαλονίκη, αναζητά Στέλεχος για το τμήμα Πωλήσεων και συγκεκριμένα Export Sales & Marketing Manager και Web Project Manager.

Σχετικά με τη θέση του Export Sales & Marketing Manager, ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα αναλάβει τον στρατηγικό σχεδιασμό ενεργειών web marketing και την ανάπτυξη και διαχείριση πελατών και συνεργατών στην παγκόσμια αγορά. Η θέση απαιτεί καλή γνώση και εμπειρία σε πωλήσεις application ή software, γνώσεις digital marketing, εμπειρία σε πωλήσεις – προσέγγιση πελατών και συνεργατών στο εξωτερικό μέσω διαδικτύου.

Δείτε αναλυτικά τη θέση εργασίας: Export Sales & Marketing Manager

Όσον αφορά τη θέση του Web Project Manager, ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα αναλάβει τον έλεγχο και την οργάνωση των project πελατών. Τον σχεδιασμό χρονοδιαγράμματος και τον συντονισμό των έργων με την ομάδα των developer, όπως επίσης και την επικοινωνία – consulting με τον πελάτη. Η θέση απαιτεί άριστη γνώση του διαδικτύου, ecommerce, social media, γνώσεις web marketing, εμπειρία σε οργάνωση και διοίκηση.

Δείτε αναλυτικά τη θέση εργασίας: Web Project Manager

Για να στείλετε το Βιογραφικό σας στις παραπάνω Θέσεις Εργασίας παρακαλώ δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό (Δωρεάν) στο Jobfind.gr πατώντας εδώ. Όταν ολοκληρώσετε τον λογαριασμό σας επιλέξτε τη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει και πατήστε "Αποστολή Βιογραφικού". Αν έχετε ήδη λογαριασμό συνδεθείτε πατώντας εδώ.