Το Jobfind ανανεώνεται και προσφέρει πιο ευχάριστη και αποτελεσματική πλοήγηση σε υποψηφίους και εταιρείες

Εργασία

20/02/2019 14:37:00

Η νέα ανανεωμένη και βελτιωμένη σελίδα του Jobfind.gr είναι γεγονός!

Πλοηγηθείτε από τον υπολογιστή σας, το κινητό σας ή το tablet σας και θα διαπιστώσετε πως η πλοήγηση είναι το ίδιο ευχάριστη και αποτελεσματική από οποιαδήποτε συσκευή. 

Η ομάδα του Jobfind.gr εργάστηκε πυρετωδώς για να προσφέρει σε όλους εσάς που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια μία καλύτερη εμπειρία χρήσης των υπηρεσιών μας.

Αγαπάμε τις αλλαγές, τη σύγχρονη εικόνα, το μοντέρνο διαδικτυακό περιβάλλον, αλλά κυρίως σεβόμαστε την ανάγκη των υποψηφίων για εύκολη αναζήτηση των κατάλληλων θέσεων εργασίας και των εταιρειών για πρακτική διαχείριση βιογραφικών και εύρεση των ιδανικών στελεχών μέσα από το Jobfind.gr.

Αν αναζητάτε εργασία και δεν έχετε καταχωρήσει ακόμη το βιογραφικό σας, πραγματοποιήστε την Εγγραφή σας (ΔΩΡΕΑΝ) και περιηγηθείτε στις Θέσεις Εργασίας. Θα σας πάρει λιγότερο από 2 λεπτά για να δημιουργήσετε το επαγγελματικό σας προφίλ.

Αν αναζητάτε προσωπικό, καταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ την 1η σας αγγελία συμπληρώνοντας τη Φόρμα Εγγραφής και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωήσει μαζί σας για τη δημοσίευσή της.

Σας περιμένουμε στις σελίδες μας!

Η ομάδα του

www.jobfind.gr