Θέσεις Εργασίας για Πωλητές B2B καινοτόμου προϊόντος σε 15 πόλεις

Εργασία

20/2/2017 11:56:00 πμ

Εταιρεία που κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο του ανθρώπινου δυναμικού, αναζητά Πωλητές Καινοτόμου Προϊόντος σε 15 πόλεις στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Λάρισα, Πύργο, Σπάρτη, Πάτρα, Λαμία, Κόρινθο, Λιβαδειά, Τρίπολη, Χανιά, Ρέθυμνο και Ναύπλιο.

Αν θέλεις να γίνεις μέρος ενός συναρπαστικού ταξιδιού, μιας μοναδικής αποστολής, και μιας ξεχωριστής ομάδας τότε κοιτάς στο σωστό σημείο. Ψάχνουμε για δυναμικές προσωπικότητες που θέλουν να αναπτύσσονται, να σκέφτονται, να ονειρεύονται και να δημιουργούν με πάθος. Θέλεις να γίνεις και εσύ μέλος αυτής της ομάδας που αναπτύσσεται δυναμικά σε όλη την Ελλάδα; Στείλε το βιογραφικό σου! Γίνε κομμάτι μιας καινοτόμου ομάδας and Feel the Heat!

Η Θέση
- Ενημέρωση δυνητικών πελατών, επίδειξη και πώληση του νέου προϊόντος 
- Ανάπτυξη και αξιοποίηση δικτύου επαφών με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων
- Προτάσεις βελτιστοποίησης ενεργειών προώθησης

Στα απαραίτητα προσόντα συμπεριλαμβάνονται η βασική γνώση της αγγλικής γλώσσας, η δυναμική και ευχάριστη προσωπικότητα, οι άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, ενώ η προϋπηρεσία σε ρόλο πωλήσεων ή εξυπηρέτησης πελατών είναι επιιθυμητή.

Παρέχεται σταθερός μηνιαίος μισθός με ανταγωνιστικές αποδοχές και εκπαίδευση, συνεχής ενημέρωση και παροχή εργαλείων για αποτελεσματική απόδοση.

Δείτε τη θέση εργασίας Πωλητές Καινοτόμου Προϊόντος αναλυτικά και στείλτε το βιογραφικό σας στην πόλη που σας ενδιαφέρει:

Για να στείλετε το Βιογραφικό σας στις παραπάνω Θέσεις Εργασίας, δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό (Δωρεάν) στο Jobfind.gr πατώντας εδώ. Όταν ολοκληρώσετε το λογαριασμό σας, επιλέξτε τη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει και πατήστε "Αποστολή Βιογραφικού". Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε πατώντας εδώ.