Online Ημέρες Καριέρας για θέσεις Εστίασης & Τουρισμού σε ποταμόπλοια (Γαλλία & Ελβετία)

Εργασία

23/09/2021 09:30:00

ONLINE ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ-ΠΟΤΑΜΟΠΛΟΙΑ- ΕΤΑΙΡΕΙΑ VIKING CRUISES
Ημερομηνίες διεξαγωγής:  11-15 Οκτωβρίου 2021 
*Ελβετικά & Γαλλικά συμβόλαια

 

Η Viking Cruises σας προσκαλεί σε online Ημέρες Καριέρας ώστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για εργασία σε ποταμόπλοια της εταιρείας σε Ελβετία - Γαλλία.

Η εταιρεία
Έχοντας ιδρυθεί το 1997, η Viking Cruises είναι μια γνωστή εταιρεία River & Ocean Cruise που έχει γίνει η κορυφαία εταιρεία κρουαζιέρας ποταμών στον κόσμο και με την εκτόξευση του στόλου της στον ωκεανό, έγινε επίσης ο ηγέτης στην κρουαζιέρα μικρών πλοίων στον ωκεανό.

Τον Ιανουάριο του 2022, η Viking θα ξεκινήσει νέα ταξίδια αποστολής, που πλέουν στην Ανταρκτική, την Αρκτική και τις Μεγάλες Λίμνες της Βόρειας Αμερικής.

Τον Αύγουστο του 2022, η Viking θα επεκτείνει τις ταξιδιωτικές εμπειρίες με επικεντρωμένους προορισμούς κρουαζιέρων στον ποταμό Μισισιπή.

Με ένα λειτουργικό γραφείο στη Βασιλεία της Ελβετίας, η Viking παρέχει δρομολόγια, σχεδιασμένα για έμπειρους ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για τη γεωγραφία, τον πολιτισμό και την ιστορία. Κάθε ταξίδι περιλαμβάνει μια εκδρομή σε κάθε λιμάνι και ένα αποκλειστικό πρόγραμμα Viking Culture Curriculum που παρέχει βαθιά διείσδυση σε κάθε προορισμό μέσω παραστάσεων μουσικής και τέχνης, επιδείξεων μαγειρικής, ενημερωτικών λιμενικών ομιλιών και προσεκτικά επιλεγμένων προσκεκλημένων καθηγητών.

Η εταιρεία λειτουργεί επί του παρόντος ένα στόλο με περισσότερα από 70 πλοία, πλοία τελευταίας τεχνολογίας που έχουν λάβει πολυάριθμες διακρίσεις από την έναρξή τους από ειδικούς του κλάδου και ταξιδιώτες. Η Viking ψηφίστηκε ως #1 River Cruise Line από τον Condé Nast Traveller στα βραβεία Readers 'Choice 2020 και για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ανακηρύχθηκε #1 Ocean Cruise Line* από τους αναγνώστες του Travel + Leisure στα καλύτερα βραβεία του κόσμου. 2020
 
Ειδικότητες και μισθοί (μεικτά):

  • Α’ Μάγειρες (Chefs de Partie): 2.900 EUR
  • Γ’ Μάγειρες (Commis Chefs): 2.375 ευρώ
  • Σερβιτόροι για μπαρ (Bar Waiters): 2.375 ευρώ
  • Σερβιτόροι (Chefs de Rang): 2.375 ευρώ
  • Καμαριέρες (Stateroom Stewards): EUR 2.375 ** (δεν χρειάζεται να έχουν ιδιαίτερη εμπειρία, αλλά θα πρέπει να έχουν κατανόηση βασικών αρχών τουρισμού, τουλάχιστον 3 εβδομάδων έως 1 μήνα)
  • Βοηθητικό Προσωπικό κουζίνας- Λαντζιέρηδες & αχθοφόροι κουζίνας (Utility-Kitchen Porters): 2.375 EUR

Στείλτε το βιογραφικό σας στα αγγλικά στο mariat@gordoncharles.co.uk

 Οι Γενικές Απαιτήσεις για τους ενδιαφερόμενους:

  •  Ανάλογη εμπειρία
  •  Διαβατήριο ΕΕ
  • Καλό επίπεδο αγγλικών

 Τι προσφέρεται: 
Η εταιρεία προσφέρει ελβετικά/γαλλικά συμβόλαια. Αυτά περιλαμβάνουν:
- Κοινωνικές παροχές: Ασφάλιση και πληρωμές σε συνταξιοδοτικά ταμεία.
-Διακοπές: 5-10 εβδομάδες πληρωμένες διακοπές κατά τη διάρκεια του (ανάλογα με τη διάρκεια της σύμβασης, περίπου ανά 8 εβδομάδες πάνω στο πλοίο, 2 εβδομάδες διακοπές).
-Ώρες εργασίας: Οι τυπικές ώρες εργασίας περίπου 9-10/ημέρα. 
-Εκπαίδευση: παρέχεται πλήρως, όλοι οι υποψήφιοι θα διοριστούν ανάλογα μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης. Τα έξοδα ταξιδιού θα επιστραφούν μόλις ο υποψήφιος ξεκινήσει τη σύμβασή του (όχι κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης).
-Μισθός: Ο μισθός καταβάλλεται μηνιαίως απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του υποψηφίου. Τα φιλοδωρήματα μένουν στον κάθε υποψήφιο.
-Στολή εργασίας: θα παρέχεται. Τα παπούτσια είναι υπ’ ευθύνη του κάθε υποψήφιου. Για ό το πλήρωμα κουζίνας, οι υποψήφιοι θα πρέπει να φέρουν και τα δικά του μαχαίρια.
- Αεροπορικά: Κόστος αεροπορικού μέχρι 250Ε θα επιστραφεί μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του συμβολαίου.
-Διαμονή: Όλα τα πλοία είναι καινούργια και καλά συντηρημένα. με μοντέρνες καμπίνες πληρώματος για 2 άτομα, που περιλαμβάνουν κουκέτες, ιδιωτικό μπάνιο και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Παρέχεται πλήρης διατροφή και η χρήση Wi-Fi είναι δωρεάν.

Στείλτε το βιογραφικό σας στα αγγλικά στο mariat@gordoncharles.co.uk