H αναζήτηση εργασίας γίνεται ακόμη πιο εύκολη με τα νέα εργαλεία του Jobfind.gr

Εργασία

19/06/2018 12:28:00
Το Jobfind.gr, στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης των υπηρεσιών που προσφέρει, υιοθετεί ένα νέο τρόπο αναζήτησης εργασίας εντάσσοντας στο περιβάλλον του φίλτρα για γρήγορη και στοχευμένη εύρεση θέσεων εργασίας.
 
Ξεκινήστε την αναζήτησή σας
Μεταβείτε στις Νέες Θέσεις Εργασίας. Κάντε κλικ στην πόλη σας ή στην ειδικότητα ή στις γλώσσες κλπ., όπως δηλαδή κάνατε μέχρι τώρα.  Στη σελίδα που θα ανοίξει, επιλέξτε από τα αριστερά την κατηγορία που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια φιλτράρετε τις θέσεις ανά συγκεκριμένη ειδικότητα. 
 
Παράλληλα, επιλέξτε την πόλη όπου επιθυμείτε να εργαστείτε ή τη χώρα - αν σας ενδιαφέρει η εργασία στο εξωτερικό - και δείτε μόνο εκείνες τις θέσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Επιπλέον, αν οι ξένες γλώσσες είναι το δυνατό σας σημείο, έχετε τη δυνατότητα με συγκεκριμένο φίλτρο να δείτε τις θέσεις εκείνες όπου η γνώση κάποια γλώσσας είναι απαραίτητη.
 
Δείτε ένα παράδειγμα στοχευμένης αναζήτησης θέσεων εργασίας
Αν υποθέσουμε πως αναζητάτε εργασία ως Λογιστής στην Αθήνα, θα επιλέξτε την κατηγορία Λογιστήριο - Οικονομική Διεύθυνση, την υποκατηγορία Λογιστές και στη συνέχεια την Αθήνα. Με αυτόν τρόπο θα δείτε μόνο τις θέσεις εκείνες που ανταποκρίνονται ακριβώς στην αναζήτησή σας.
 
Η αναζήτηση εργασίας είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ!
Δοκιμάστε τα νέα μας εργαλεία σήμερα και στοχεύστε στην ιδανική θέση για εσάς!