Γνωστή αλυσίδα κοσμημάτων αναζητά Πωλητές-τριες και Digital Marketing Specialist για Χαλκιδική - Θεσσαλονίκη

Εργασία

12/02/2018 16:19:00

Εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της υψηλής Κοσμηματοποιίας & Ωρολογοποιίας, ζητά να προσλάβει Πωλητές - Πωλήτριες λιανικής για κατάστημα του ομίλου στη Χαλκιδική για την επερχόμενη τουριστική σεζόν 2018, καθώς επίσης και Digital Marketing Specialist μερικής απασχόλησης για τη Θεσσαλονίκη με σκοπό την προώθηση και διαχείριση των κοινωνικών καναλιών του ομίλου.

Οι υποψήφιοι-ες για τη θέση των Πωλητών-τριών θα πρέπει να γνωρίζουν απαραιτήτως Αγγλικά και Ρωσικά και να διαθέτουν άριστες δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών.

Δείτε αναλυτικά τις προϋποθέσεις που απαιτούνται και στείλτε το βιογραφικό σας.

ΧαλκιδικήΠωλήτριες - Πωλητές Κοσμημάτων

Οι υποψήφιοι-ες για τη θέση του Digital Marketing Specialist θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο γνωστικού αντικειμένου (ΤΕΙ/ΑΕΙ) (κατά προτίμηση στον κλάδο του Marketing), άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας,  άριστη γνώση διαχείρισης των Social Media (Διαφημίσεις μέσω instagram, facebook, twitter κλπ.).

Δείτε αναλυτικά τις προϋποθέσεις που απαιτούνται και στείλτε το βιογραφικό σας.

ΘεσσαλονίκηDigital Marketing Specialist

Για να στείλετε το Βιογραφικό σας στις παραπάνω Θέσεις Εργασίας, δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό (Δωρεάν) στο Jobfind.gr πατώντας εδώ. Όταν ολοκληρώσετε το λογαριασμό σας, επιλέξτε τη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει και πατήστε "Αποστολή Βιογραφικού". Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε πατώντας εδώ.