Γίνε διαχειριστής e-shop και ξεχώρισε στο χώρο των online πωλήσεων

Εργασία

15/10/2018 14:25:00
Σύμφωνα με στοιχεία του Statista, το 2017 ο αριθμός των ανθρώπων παγκοσμίως που αγόρασαν καταναλωτικά αγαθά online, εκτιμάται ότι έφτασε στα 1,66 δισεκατομμύρια. Το ίδιο έτος, οι παγκόσμιες πωλήσεις ηλεκτρονικού λιανικού εμπορίου ανήλθαν σε 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και τα στοιχεία προβλέπουν αύξηση έως και 4,43 τρισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2021. 
 
Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα e-shop είναι το παρόν και το μέλλον του λιανικού εμπορίου. Και ότι δημιουργούν ζήτηση για ανθρώπους εξειδικευμένους στις online πωλήσεις και με γνώσεις digital marketing. Επιπλέον, είναι μία καλή ευκαιρία για ανθρώπους με παραδοσιακά καταστήματα λιανικής να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να απογειώσουν το brand τους.
 
Δείτε Νέες Θέσεις Εργασίας για Διαχειριστές e-shop
 
Θεσσαλονίκη

Αθήνα

Ωστόσο, η Διοίκηση και το marketing ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είναι μία απλή υπόθεση. Υπάρχουν τόσα tips αλλά και κρυφές παγίδες που πρέπει να μετρήσετε όλες τις παραμέτρους πριν ανοίξετε το δικό σας online καστάστημα ή πριν αναλάβετε τη διαχείριση κάποιου τρίτου.
 
Για τους λόγους αυτούς, το Skillbox.gr παρουσιάζει το E-learning σεμινάριο Διοίκηση και marketing ηλεκτρονικού καταστήματος.
 
Ο Σπήλιος Αριστοτελίδης, Sales Manager με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, μέσα σε 3,5 ώρες μας μυεί στη λειτουργία ενός e-shop, μας εκμυστηρεύεται μυστικά, μας λέει ποιες παγίδες πρέπει να αποφύγουμε και πώς να αυξήσουμε τις πωλήσεις και κατά συνέπεια τα κέρδη μας.
 
Είστε έτοιμοι να αναλάβετε τη διαχείριση ενός e-shop;