ΕΙΣΟΔΟΣ

Εργασία στα Stademos Hotels στην Κύπρο | Συνεντεύξεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Εργασία

13/02/2020 14:20:00

Συνεντεύξεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το Μάρτιο

 

Η Stademos Hotels PLC αναζητά προσωπικό για τις ξενοδοχειακές τις μονάδες στην Κύπρο και συγκεκριμένα για τις παρακάτω θέσεις:

Η εταιρεία θα πραγματοποιήσει συνεντεύξεις στις 5 Μαρτίου στην Αθήνα & στις 6 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία

Η Stademos Hotels PLC ιδρύθηκε το 1989, έχοντας σαν όραμα να αναπτύξει, να κατέχει και να λειτουργεί ξενοδοχεία παγκόσμιας κλάσης στην Κύπρο.

Μέχρι σήμερα παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες διακοπών στους επισκέπτες των ξενοδοχείων της και ακολουθώντας την  φιλοσοφία της, να αναδεικνύει την εγκάρδια φιλοξενία της Κύπρου και την ομορφιά του νησιού, προσφέροντας ένα περιβάλλον γαλήνης, ευεξίας και φιλοξενίας , όπου οι άνθρωποι της αισθάνονται περήφανοι να ανήκουν.

Η Stademos Hotels PLC έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στον κλάδο της φιλοξενίας της Κύπρου, έχει γίνει γνωστή για την παροχή υπηρεσιών αριστείας, ενώ ταυτόχρονα υπερβαίνει τις προσδοκίες των επισκεπτών της.

Αυτό το καταφέρνει  εξασφαλίζοντας ότι κάθε ξενοδοχείο ακολουθεί τις αξίες της φιλοξενίας και της αφοσίωσης στον πελάτη, αλλά και ακολουθώντας τις αλλαγές και τις εξελίξεις. Με αυτόν τον τρόπο, τα ξενοδοχεία Stademos έχουν συνδυάσει μοναδικά την παραδοσιακή κομψότητα με τη συναρπαστική αίσθηση του νεωτερισμού και της καινοτομίας.

Το τεσσάρων αστέρων, Mediterranean Beach Hotel στη Λεμεσό, το  πέντε αστέρων Elysium στην Πάφο και το πέντε αστέρων  Amara, στην περιοχή Amathus της Λεμεσού προσφέρουν την αληθινή έννοια της κυπριακής φιλοξενίας. Αν και τα τρία ξενοδοχεία λειτουργούν με την ίδια κοινή φιλοσοφία, το κάθε ένα,  με την μοναδική του ταυτότητα, καταλαμβάνει υπερήφανα έναν αποκλειστικό χώρο μέσα στην τουριστική αγορά.

We create memories and we reward them!