Προετοιμαστείτε για τον τουρισμό με το νέο online σεμινάριο ''Food & Beverage Management'' - ACTA-certified course από το Skillbox

Εκπαίδευση

17/02/2023 14:48:00

Το Skillbox, ο εκπαιδευτικός βραχίονας του Jobfind, ανακοινώνει το νέο online webinar "Food & Beverage Management".

Εξειδικευτείτε σε έναν κλάδο που εξελίσσεται συνεχώς, το F&B. Το Food & Beverage είναι το τμήμα που μπορεί να αυξήσει θεαματικά τα έσοδα μιας τουριστικής μονάδας. Ένα κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί να εξασφαλίσει την παροχή άριστων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες. Είτε λοιπόν εργάζεστε στον τουρισμό, είτε θέλετε να διοικείτε καλύτερα την επιχείρηση εστίασης σας, αυτό το σεμινάριο στοχεύει στο να σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση.

Το Advanced Certificate «Food & Beverage Management» βασίζεται στις αρχές της σύγχρονης e-learning εκπαίδευσης. Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 4 εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται μια συνάντηση μέσω ZOOM διάρκειας 2,5 ωρών. Οι σημειώσεις από τις διαλέξεις θα βρίσκονται μέσα στην πλατφόρμα του Skillbox. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν τα video των ZOOM Meeting την επόμενη μέρα on demand σε περίπτωση που χάσουν το μάθημα ή θέλουν να θυμηθούν κάποια σημαντικά σημεία.

Σε όλη την εκπαιδευτική διαδικασία κοντά σας θα είναι ο Αθανάσιος Χαλβαντζής. Ο ίδιος έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Executive Chefs αλλά και Chef-Patrons κι έχει να θυμάται μονάχα άψογες συνεργασίες και ανθρώπους που αγαπάνε το F&B και θέλουν να δουν την Ελλάδα να πηγαίνει συνεχώς μπροστά. Από το 2018, μεταδίδει τη θετική του ενέργεια και τις γνώσεις του, σε ανθρώπους όπου η αγάπη τους για το επιχειρείν, την ανάπτυξη - εκπαίδευση ομάδων και την εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί καθημερινή ενασχόληση. Ως εισηγητής σε σχολές τουριστικών επαγγελμάτων το πρώτο πράγμα που μαθαίνει στους «μελλοντικούς του συνεργάτες», όπως τους αποκαλεί, είναι να έχουν ήθος και να είναι αφοσιωμένοι σε αυτό που αγαπάνε. «Όταν δίνεις αγάπη, όταν δίνεις ενέργεια, αυτό σου επιστρέφεται!», καταλήγει.

Ενημερωθείτε για το άνοιγμα των εγγραφών και κλείστε έγκαιρα τη θέση σας στο νέο online σεμινάριο "Food & Beverage Management" - Advanced Certified Course by Acta.

Δείτε το trailer παρουσίασης του εκπαιδευτικού προγράμματος: