Early Bird -25% στα Αdvanced Certificates του Skillbox - Εκπαίδευση για την επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη

Εκπαίδευση

6/4/2023 4:46:00 μμ

Το Skillbox, η εκπαιδευτική πλατφόρμα του Jobfind.gr παρουσιάζει και τον Απρίλιο νέα σεμινάρια και έρχεται να προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες χρήσιμες για την αγορά εργασίας αλλά και την προσωπική σας ανάπτυξη.

Early Bird έκπτωση -25% μέχρι τις 20 Απριλίου 2023

Έναρξη τμημάτων: 24 Απριλίου 2023 

Επίλεξε κάποιο από τα online σεμινάρια για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:

Διοίκηση Επιχειρήσεων

Τουρισμός

Marketing & Πωλήσεις

Προσωπική ανάπτυξη

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Όλα τα σεμινάρια του Skillbox είναι πιστοποιημένα από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και οδηγούν με την επιτυχή τους ολοκλήρωση σε βεβαίωση παρακολούθησης πιστοποιημένου προγράμματος.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ
Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο της επιλογής σας, το οποίο διεξάγεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας του Skillbox, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε στο Skillbox. Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε το σεμινάριο που επιθυμείτε. Στη σελίδα του σεμιναρίου θα υπάρχει το κουμπί "Αγορά Σεμιναρίου". Μόλις το πατήσετε θα μπορέσετε να οριστικοποιήσετε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο πληρώνοντας είτε με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα είτε επιλέγοντας πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Αν επιλέξετε την πληρωμή με κατάθεση, θα πρέπει μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες να κάνετε την κατάθεση.
 

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ
Επικοινωνήστε με το Skillbox είτε στο help@skillbox.gr είτε στο τηλέφωνο 2310 005 188 για να σας εξυπηρετήσουν σε κάθε απορία σας!