Διαγωνισμός 5 Υποτροφιών για το online σεμινάριο Business Messaging από το Skillbox και την Apifon

Εκπαίδευση

11/2/2019 2:45:00 μμ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 5 υποτροφίες για το online σεμινάριο Business Messaging!

Ο εκπαιδευτικός βραχίονας του Jobfind.gr, το Skillbox.gr και η Apifon, ηγέτιδα ελληνική εταιρεία στο χώρο του business messaging και του mobile marketing, σας προσκαλούν στο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ που διοργανώνουν προσφέροντας 5 υποτροφίες για το online σεμινάριο Business Messaging (SMS, Chat apps - Viber, Email).
 

 
Λίγα λόγια για τι σεμινάριο:
Το σεμινάριο παρέχεται από το Skillbox και την Apifon, τα έμπειρα στελέχη της οποίας μας εισάγουν στον κόσμο του business messaging και μας μαθαίνουν όλα όσα χρειαζόμαστε για να κάνουμε επιτυχημένες στρατηγικές marketing με τη βοήθεια των μηνυμάτων.
 
SMS, Chat apps (Viber), Email marketing ή αλλιώς ... Business Messaging. Η νέα εποχή marketing είναι εδώ και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσετε τα κανάλια επικοινωνίας και τη mobile στρατηγική που θα ενισχύσει τo brand σας.
 
Πώς θα το κάνετε αυτό; Με τη βοήθεια του Χρήστου Στεργιόπουλου, Head of Marketing της Apifon και της Χριστίνας Καρανικόλα, Corporate Business Analyst της Apifon, που μέσα από το το Skillbox.gr και το Online Σεμινάριο Business Messaging (SMS, Chat apps - Viber, Email) θα σας μυήσουν στον κόσμο του mobile marketing και του business messaging.
 
Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 11 Φεβρουαρίου 2019 και θα λήξει στις 20 Φεβρουαρίου 2019 στις 23.59 μ.μ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου 2019.