Διαγωνισμός 3 υποτροφιών για το σεμινάριο Δημιουργική Γραφή: Από τη φαντασία στο χαρτί από το Skillbox!

Εκπαίδευση

9/9/2019 1:11:00 μμ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | e-learning σεμινάριο Δημιουργική Γραφή: Από τη φαντασία στο χαρτί!
 
Το Skillbox.gr, ο εκπαιδευτικός βραχίονας του Jobfind.gr, ανακοίνωσε Διαγωνισμό για το νέο online σεμινάριο Δημιουργική Γραφή: Από τη φαντασία στο χαρτί και προσφέρει από μία πλήρη υποτροφία σε 3 τυχερούς αναγνώστες για να το παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν.
 
Αν θέλετε να γράψετε το δικό σας έργο, να βελτιώσετε τη γραφή σας, να εκφράσετε και να αποτυπώσετε τη φαντασία σας πάνω στο χαρτί, να διευρύνετε τις γνώσεις σας ως λάτρεις της λογοτεχνίας, τότε αυτό το σεμινάριο είναι ακριβώς αυτό που αναζητάτε!
 
Το σεμινάριο, που είναι πιστοποιημένο από την ACTA – Τεχνοβλαστός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ξεκινά στις 21 Οκτωβρίου 2019 και έχει διάρκεια 4 εβδομάδων. Σε αυτές τις εβδομάδες, θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν τη συγγραφή, την ανάλυση της λογοτεχνίας και φτάνουν μέχρι και την έκδοση.
 
Έναρξη: 21 Οκτωβρίου 2019 | Διάρκεια: 4 εβδομάδες | Τρόπος παρακολούθησης: e-learning
 

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό!

 
Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, θα σας ζητηθεί να γράψετε (προαιρετικά) δύο δικά σας διηγήματα και στο τέλος θα εκδοθεί ebook με επιλεγμένα έργα των σπουδαστών!
 
Για να λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο και το email σας στη φόρμα που θα βρείτε πατώντας εδώ.
 
Διάρκεια Διαγωνισμού: Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου 2019 και θα λήξει στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 στις 23.59 μ.μ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στην ιστοσελίδα του Skillbox.gr και ταυτόχρονα μέσω email, που θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες.